Viața ei pare perfectă pe internet, dar trăiește într-o mizerie cruntă

De Oana Savin, pe
De foarte multe ori viața reală nu coincide deloc cu ceea ce afișăm pe internet. Acesta este și cazul unui model britanic a cărei viață pare perfectă pe rețelele de socializare.

Cunoscută pentru tutorialele ei de machiaj de pe Youtube și Instagram, tânăra este acuzată de proprietarii locuinței în care a stat cu chirie că a lăsat în urmă o mizerie de nedescris și a făcut o pagubă de mii de lire sterline, relatează The Sun.

Kayla Jenkins, cunoscută pe Instagram sub pseundonimul Okaylaaa, s-a mutat din apartamentul închiriat fără să plătească chiria și a lăsat în urmă o mizerie cruntă.

Citește și: Povestea băiețelului cu părul „de gheață”, care a impresionat întreaga lume

Când au vizitat apartamentul, proprietarii, Paul și Paula Hopwood, au găsit salteaua de pe pat murdară de machiaj și de urină, fecale de câine într-o cutie pentru depozitarea alimentelor, saci de gunoi plini în grădina din spatele clădirii.

Pe de altă parte, managerul Kaylei Jenkins neagă acuzațiile și susține că fata este„victima unei înscenări” și că apartamentul a fost curățat de mama ei, înainte ca Jenkins să se mute.

Cât despre datoria de 9.500 de lire sterline pentru chirie, Jenkins susține că ea datora doar jumătate din această sumă și că deja a plătit 1.950 de lire.

Citește și: Poveste reală: Alcoolul aproape i-a distrus viața, dar internetul i-a readus fericirea

Potrivit proprietarilor, fata locuia cu cinci câini, patru pisici, trei iepuri, doi canari și doi porcușori de Guineea, cu toate că nu avea voie să aducă animale de companie în apartament.

Însă Jenkins neagă acuzațiile, afirmând că are un singur câine de care proprietarii știau.

Cei doi au reușit să obțină, la tribunal, un ordin de evacuare a tinerei.

„Îmi clocotește sângele când mă gândesc că ea face bani stând în casa noastră și refuză să plătească chiria. Un polițist care a fost trimis la apartament a spus și el că era un miros greu în apartament”, a spus proprietara.

După ce a fost amenințată că va fi dată în judecată, fata a recunoscut că nu a plătit chiria integral, însă susține că nu a mai putut să facă bani întrucât suferă de depresie și nu a mai putut să lucreze.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter