Vacanţa mare

De Raluca Hagiu, pe

Stau în hamac şi mă gândesc la insula în culori mediteraneene, care, peste fix o săptămână, mă va lăsa să-i admir liniile frânte în mare. Nu, n-avem hamac la birou…
… dar am profitat de un weekend cu soare şi aer de mare, pentru a reda mai bine în cuvinte atmosfera de vacanţă a acestui număr. Ediţiile de vară sunt cele mai frumoase! Sunt colorate, vesele şi ne poartă, la braţul tău, prin locuri fascinante, în toată lumea. Şi, ca să fim sigure că nu vom lipsi nici anul acesta din bagajul tău, am pus deoparte, pentru Unica de iulie, un potpuri de articole interesante, care-ţi vor face mult aşteptatul concediu mai frumos.

Dacă nu ţi l-ai planifcat încă, citeşte sfaturile noastre practice despre lucrurile de care trebuie să ţii cont atunci când vrei să-ţi cumperi biletul de avion şi bifează, dinainte de decolare, cea mai reuşită vacanţă de până acum. După ce ai ales destinaţia, nu-ţi mai rămâne decât să pui în valiză acele obiecte care vor fi complice la evadarea perfectă (fie ea şi cu buget de criză!). Am făcut o listă cu cele mai atrăgătoare 100 de rochii, ca să porţi câte una în fiecare zi din această vară.

Pentru momentele în care-ţi doreşti să-i zâmbeşti soarelui în culorile curcubeului, să te deghizezi în felină în imprimeurile tip safari, să fii irezistibilă ca un cupcake în delicioasele printuri cu buline… pentru toate momentele în care-ţi doreşti să-ţi subliniezi feminitatea în piesa de rezistenţă a sezonului cald.

Completează-ţi ţinuta cu un accesoriu de invidiat, un bronz sănătos, citind cu atenţie sfaturile dermatologilor din paginile de frumuseţe. Pentru a trage un semnal de alarmă, beauty editorul nostru îţi spune povestea cu final fericit a
unei femei care a învins cancerul de piele şi care este acum mult mai conştientă de pericolul expunerii fără protecţie la soare.

Ia în serios recomandările specialiştilor când mergi la plajă, foloseşte din belşug produse cosmetice cu factor de protecţie ridicat (cel puţin o linguriţă pentru faţă şi trei linguri pentru corp), creme cu SPF pentru ten chiar şi atunci când mergi la birou sau cu maşina (razele ulatraviolete trec prin geam) şi nu te expune inutil la soare, la ore nepotrivite.

Să ai o vacanţă frumoasă, de pus în ramă!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter