Un preot le-a cerut enoriașilor 54 milioane dolari pentru a-și achiziționa un avion privat

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 04 iunie 2018, 15:45
Un preot al Bisericii Evanghelice le-a cerut „enoriașilor” săi să strângă 54 milioane de dolari pentru a-și putea cumpăra un avion privat.

În cadrul unui video pe care l-a adresat urmăritorilor săi, preotul evanghelic care a fondat Jesse Duplantis Ministries în Destrehan, Louisiana, a afirmat că dacă are propriul avion poate ajunge oriunde în lume și ar reduce astfel costurile cu benzina. Mai mult, ar menține acoperirea globală în locuri precum Marea Britanie și Australia, relatează CBS News.

Chiar cred că dacă Iisus Hristos ar mai fi fost fizic pe Pământ astăzi, el nu ar mai fi călărit un măgar. Ar fi avut un avion cu care ar fi zburat peste tot în lume”, a zis preotul în video.

Citește și: 120 de copii din Iași vor vedea marea pentru prima dată datorită unui preot

Preotul susține că a mai deținut trei astfel de aparate de zbor la viața lor și le-a folosit pentru a împrăștia cuvintele lui Iisus.

Mai mult, el subliniază faptul că Domnul Însuși i-a spus să își ia un avion pentru a putea predica oamenilor din toată lumea.

Dar Duplantis nu este singurul care are astfel de cerințe. Anul trecut, un imam din Turcia le-a spus bărbaților să reziste tentației de a-și mai rade barba deoarece bărbații care nu au barbă „nu pot fi deosebiți de femei”.

Citește și: Un preot nu se aștepta ca un băiețel să îl roage asta

Bărbații ar trebui să își lase barba să crească. Una dintre părțile corpului care deosebesc bărbații de femei este barba. De exemplu, dacă vezi un bărbat cu părul lung ai impresia că este femeie dacă nu are barbă. Deoarece în zilele noastre femeile și bărbații se îmbracă la fel. Dumnezeu interzice acest lucru. Poți fi posedat de gânduri indecente”, declara atunci preotul islamic Murat Bayaral.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter