Nu a fost lăsată să intre la Luvru din cauza ținutei. Ce purta tânăra

De Oana Dinu, pe Ultimul update Marți, 13 noiembrie 2018, 16:18
Un model din Australia a fost dat afară de la Luvru din cauza ținutei care încălca regulile celebrului muzeu din Paris.

Model și star pe Instagram, Newsha Syeh, în vârstă de 25 de ani, a postat pe contul său o fotografie cu vestimentația din ziua respectivă și le-a împărtășit celor 247,000 de urmăritori experiența de care a avut parte în capitala Franței, conform DailyMail.

Aceasta s-a arătat dezamăgită de atitudinea paznicului de la Luvru, unul dintre cele mai importante muzee de istorie și artă din lume, și a mărturisit că s-a simțit umilită pentru că nu a fost lăsată să intre din cauza outfitului ei.

„A făcut cele mai oribile și dezgustătoare gesturi și expresii faciale, m-a înjurat, iar în ochii lui se citea ura atunci când m-a oprit la intrare. Sunt devastată, pentru că aveam impresia că Luvru nu mai are această regulă arhaică”, a scris tânăra.

Aceasta purta o rochie din catifea foarte scurtă, cu un decolteu adânc, iar în partea de jos era aplicat un voal negru, transparent.

„Am mai fost la Luvru înainte. E superb. Acolo se află multe portrete și statui cu femei dezbrăcate, așa că mi s-a părut ridicol că un angajat poate fi așa ofensat și dezgustat de trupul unei femei. Dacă eram într-o biserică, aș fi înțeles și m-aș fi îmbrăcat adecvat” a mai spus ea.

Aceasta a explicat și motivul pentru care are un stil vestimentar mai provocator: „Am tendința să mă îmbrac puțin rebel, dar am fost născută într-o țară în care femeile puteau fi arestate și dacă își arătau părul, așa că mă bucur de libertatea pe care alte țări mi-o oferă.”

Ea a povestit că până la urmă a lăsat-o să intre, după ce s-a îmbrăcat: „În cele din urmă, m-a lăsat să intru în muzeu, dar doar după ce mi-am pus pe mine paltonul, deși era foarte cald. După aceea, nu m-am mai putut bucura, așa că am plecat din muzeu”, a adăugat ea.

Muzeul Luvru nu are niciun dress code, dar specifică totuși faptul că turiștii nu au voie să vină în costum de baie, desculți sau dezbrăcați.

„Picasso mi-ar fi iubit outfit-ul” a scris Newsha Syeh în descrierea fotografiei, dar fanii nu au fost de aceeași părere. Mulți au sprijinit decizia angajatului muzeului de a nu-i permite să intre.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Newsha Syeh (@mewsha) pe

„Mă bucur că nu te-au lăsat înăuntru. Există un loc și un timp pentru toate, dar cu siguranță că nu era locul potrivit pentru ținuta ta”, „Dă dovadă de puțin respect față de propria persoană și față de locurile pe care le vizitezi. Lasă nuditatea parțială pentru cluburi și pentru dormitor”, „Reprezinți tot ce e teribil și narcisist la vedetele de pe Instagram”, „Tu ești momeala pură pentru a dat click, cu zero gust, zero cultură și zero simț al unui compartament adecvat pentru instituțiile culturale” sunt câteva dintre comentariile pe care le-a primit Newsha Syeh.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Newsha Syeh (@mewsha) pe

Citește și:

O cântăreață celebră va lăsa toată averea pisicilor

Postul Crăciunului 2018. Ce mâncăm

Sursă foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter