Unica Urban Party, cea mai cool petrecere a verii

De Oana Dinu, pe Ultimul update Joi, 06 februarie 2020, 17:14
Joi seara, pe terasa centrului comercial ParkLake, a avut loc cea mai cool petrecere a verii, Unica Urban Party. 

Într-un cadru de poveste realizat de Purple Flowers și Dhaniel Nora, care s-au ocupat de decorurile florale și panoul principal, vedete, artiști, influenceri, oameni din media, personalități din alte domenii de activitate ori parteneri și colaboratori ai revistei au socializat și s-au distrat pe cinste până aproape de miezul nopții la Unica Urban Party.

Provocarea lansată de Unica în ceea ce privește dress code-ul petrecerii le-a îndemnat pe vedete să fie cât mai creative și să poarte ținute demne de un festival. Și nu puține au fost cele care au răspuns invitației noastre și ne-au fost alături pe terasa ParkLake. Printre ele s-au aflat Andreea Bălan, care a venit însoțită de fetița ei, Ella Maya, Monica Bârlădeanu, Andreea Bănică, Diana Saar, Nicole Cherry, Alexia Țalavutis, Alin Gălățescu, Raluka, Simona Nae, Larisa Iordache, Ami, Anes, Andreea Marinescu, Cristina Șișicanu, Otnuiela Stan, Andreea Perju.

Chiar dacă a fost o zi caniculară, invitații s-au răcorit cu apa oferită de partenerii noștri Smart Water, cocktail-uri și alte băuturi alcoolice oferite de Cristalex și vinuri de la Vinarte. Pentru că o petrecere bună înseamnă și mâncare de calitate, deliciile culinare au fost oferite de  Jubile Catering.

O adevărată încântare pentru cei prezenți a fost standul Flash Tattoos, care le-a oferit ocazia de a-și face un tatuaj temporar metalic, semipermanent.

Invitații au putut testa și inovatorul device Glo, potrivit celor care vor să savureze gustul de tutun fără ardere, fără scrum și cu mai puțin miros.

Seara nu ar fi fost atât de reușită fără muzica mixată cu pricepere de DJ-ul Otto Stories și veselia creată de Andrei Leonte & Play Orchestra. Sigur, ei nu se puteau descurca atât de bine fără ajutorul celor de la Music Gear, care s-au ocupat de scenotehnică.

Toate acestea nu se puteau realiza fără sponsorii noștri Park Lake și Glo, cărora le mulțumim.

Sursă foto: Dumitru Angelescu, Sorin Cioponea, Cristian Duminiciou

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter