Un bătrânel ia masa zilnic la restaurant cu o fotografie lângă el. Când au aflat cine este în poză, localnicii au început să plângă

De Amelia Matei, pe Ultimul update Miercuri, 25 octombrie 2017, 18:33
Clarence și Carolyn Purvis erau căsătoriți de 63 de ani, iar în ultimii 13 ani de căsnicie luau prânzul aproape zilnic la restaurantul Smith’s din Reidsville, Georgia. Din nefericire, Carolyn a murit în urmă cu aproape patru ani, dar asta nu l-a împiedicat pe Clarence să continue această tradiție a lor.

În fiecare zi, bătrânul în vârstă de 93 de ani servește prânzul la restaurantul Smith’s alături de o fotografie a soției sale. De fapt, toți localnicii din Reidsville cunosc devotamentul de neclintit al lui Clarence față de soția lui. „Cât a fost în viață, era întotdeauna cu mine. Și acum continua să fie cu mine”, a explicat  el.

Bătrânul chiar vorbește cu fotografia și o sărută din când în când, în timpul mesei.

Clarence și Carolyn Purvis s-au cunoscut în 1948, când Clarence avea 24 de ani, iar Carolyn avea 16. S-au căsătorit un an mai târziu și au rămas împreună timp de 63 de ani. De-a lungul celor peste șase decenii, soții Purvis au avut trei copii, șase nepoți și doi strănepoți.

batran la cimitir

Chiar și după moartea femeii, Clarence este încă îndrăgostit de ea. „Luați masa, întoarceți-vă acasă, uitați-vă la televizor, duceți-vă în pat, iubiți-vă unul pe celălalt. Ce vă puteți dori mai mult? Noi am avut tot ce am vrut”, a spus Clarence Purvis.

Acum, bătrânul în vârstă de 93 de ani își petrece timpul liber gândindu-se la soția lui. Și merge la mormântul ei de mai multe ori pe zi. „O iubesc foarte mult și îmi este foarte dor de ea. Cred că și ea simte la fel acum”, a mai spus Clarence.

Citește și – Gestul emoționant pe care un bătrân îl face zilnic pentru soția lui bolnavă

Citește și – Își vedea tatăl purtând mereu același tricou vechi de 20 de ani. Când a aflat motivul, a izbucnit în lacrimi

Foto – captură Youtube

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter