Un bărbat a reușit să își ia permisul auto după 25 de ani și 33 de încercări

De Oana Savin, pe
Un bărbat a încercat de foarte multe ori să își obțină permisul auto, poate de mai multe ori ca orice altă persoană. Și a reușit...după 33 de ani.

Christian Whiteley-Mason din Barnsley, Marea Britanie, a încercat de 33 de ori să își ia permisul auto. După ce a schimbat 16 instructori și a avut parte de 85 de lecții de condus în 25 de ani, în sfârșit a reușit.

Se pare că a 33-a oară a fost cu noroc.

„Nu pot să cred că în sfârșit am trecut exmaenul, după atâția ani. Sunt încă în șoc”, a declarat bărbatul citat de Unilad.

Citește și: Un bărbat și-a dat peste cap apartamentul pentru a-și testa iubita. Vezi reacția fetei

Soțul lui Christian, Darren, a crezut că această zi nu va veni niciodată.

„Era un examinator la centrul de testare pentru care m-am rugat de fiecare dată să nu îmi pice. Era extrem de strictă și m-a picat de fiecare dată. Am avut 56 de lecții cu primul instructor și în cele din urmă mi-a zis să renunț, că nu voi trece niciodată”, a povestit bărnatul.

Ceea ce aproape că a și făcut.

Christian dăduse deja examenul de 32 de ori până în 2003, și s-a declarat învins, crezând că nu va ajunge niciodată să conducă o mașină.

Totuși, după ce a împlinit 40 de ani, a decis să mai încerce o dată.

Citește și: O mamă a chemat preotul după ce fiica ei și-a făcut un tatuaj

„Trebuie să existe un Dumnezeu pentru că m-am rugat în fiecare seară să nu îmi pice același examinator care m-a tot picat. Și nu a fost același”, a spus el.

Și a funcționat. Nu doar că a luat examenul, dar a avut doar trei greșeli minore.

„Poți spune că am trecut pentru prima dată de data aceasta. A fost dificil. Înseamnă mult mai mult acum decât atunci când am început școala. Sunt atât de mândru de mine. Să fiu sincer, mi-a schimbat viața. Simt că am obținut tot ce mi-am dorit. Doar asta mai aveam de făcut”, a subliniat Christian.

Și cum englezul este nevoit să călătorescă foarte mult cu serviciul, acum, el poate merge singur la locul de muncă, fără a apela la taxiuri sau prieteni care ar fi putut să îl conducă până acolo.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter