Trupa Whitesnake va concerta la București în 2019

De Oana Dinu, pe
Celebra trupă hard rock, Whitesnake, revine în România anul viitor. Evenimentul face parte din turneul mondial de promovare a albumului "Flesh & Blood".

Un nume important al rockului mondial, trupa Whitesnake a concertat pentru prima oară în România în 1997 și apoi în 2011, iar în 2019 revine pentru un concert în care fanii vor putea auzi piesele de pe noul album „Flesh & Blood”, conform News.ro.

Organizatorii au anunțat că David Coverdale și colegii lui, Tommy Aldridge (tobe), Reb Beach și Joel Hoekstra (chitară), Michele Luppi (clape) și Michael Devin (bass), vor cânta la Arenele Romane din București. Biletele pentru concert vor fi puse în vânzare începând cu data de 3 decembrie. Primele 1000 de bilete vor avea prețuri speciale, de la 139 lei la 319 lei, urmând să crească până la 180 lei – 380 lei la intrare.

Trupa Whitesnake s-a înființat în 1978 și de-a lungul anilor a lansat 12 albume care au intrat în Top 50 în Marea Britanie, iar 6 au accesat și Top 10. Multe dintre ele au primit și Discuri de Platină sau de Aur.

Formația britanică a suferit numeroase modificări în ceea ce privește membrii trupei. Nume mari ale muzicii rock au urcat pe scenă sub numele de Whitesnake, cum ar fi Steve Vai, Jon Lord şi Ian Paice, Cozy Powell şi John Sykes, Anysley Dunbar.

Despre albumul ce urmează să fie lansat în 2019, liderul trupei Whitesnake, David Coverdale (fost membru al trupei Deep Purple), a mărturisit că va fi ”cel mai bun album de până acum”.

Sursă foto: northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter