Tot ce trebuie să știi despre continuarea serialului „Gossip Girl”

De Bianca Prangate, pe

După cum probabil ai aflat, HBO Max, viitoarea platformă de streaming a WarnerMedia, a hotărât să realizeze o continuare la celebrul serial „Gossip Girl”.

Serialul a avut șase sezoane, care au rulat între 2007 și 2012. Acțiunea urmărea un grup elitist de tineri din New York, din liceu la facultate și în viața de adult, pe măsură ce viețile lor erau urmărite cu atenție pe blog-ul misterioasei Gossip Girl. Dramele, prieteniile, dușmăniile, turnurile de situație, opulența personajelor și coloana sonoră au făcut din serial un succes imens.

Continuarea Gossip Girl de pe HBO Max va avea 10 episoade de câte o oră, iar acțiunea va reflecta ceea ce s-a întâmplat în serialul original, doar că va fi vorba de o altă școală privată și de o altă generație de tineri. Noul serial dorește să arate cât de mult s-a schimbat social media și cât de mult a evoluat peisajul social al New York-ului în ultimul deceniu.

Iată tot ce știm momentan despre acest serial:

O parte din actorii originali ar fi dispuși să apară în noul serial

Actorul Chace Crawford, care l-a interpretat pe Nate Archibald, a spus deja că ar fi dispus să se întoarcă în distribuție, dacă serialul va fi făcut așa cum trebuie.

„Nu știu cum ar arăta cu noi care avem 30 și ceva de ani acum, dar mereu spun, fiind o parte atât de mare din viața mea, că sunt deschis la orice”, a zis el pentru Digital Spy. „Ar trebui să fie cu adevărat corect și cu adevărat specific […]. Ar fi foarte dificil să îi aducem pe toți, cred, datorită programelor lor, Penn, Leighton, Ed… Toți se ocupă de niște seriale foarte bune. Continuarea ar putea să vină sub forma unor personaje noi. Cu siguranță aș fi dispus să am o apariție. Trebuie!”.

De asemenea, actrița Leighton Meester, care a jucat-o pe Blair Waldorf, a spus că poate s-ar întoarce pentru această continuare a serialului.

„Nimeni nu m-a întrebat”, a zis ea pentru E! News înainte să apară confirmarea oficială că va exista o continuare la „Gossip Girl”. „Nimeni nu a vorbit cu mine despre asta în afară de interviuri, și mereu spun același lucru: niciodată să nu spui niciodată, așa că nu știu. Nimeni nu mi-a trimis vreo informație”.

Vom ști de la bun început cine este Gossip Girl

Creatorul serialului, Josh Schwartz, a zis că nu vrea ca de data aceasta identitatea lui Gossip Girl să mai fie secretă. Practic, el vrea ca fiecare personaj să fie, în felul său, Gossip Girl.

„Simțeam că un grup de adulți care să fie controlați de Gossip Girl nu ar avea foarte mult sens, așa că simțeam că este ceva cu adevărat interesant la această idee că toți suntem Gossip Girl acum, în prorpiul nostru fel… că toți suntem furnizori la propriul status de supraveghere social media și cum a evoluat acest lucru și cum s-a transformat și a suferit mutări, iar spunerea acelei povești printr-o nouă generație de liceeni din Upper East Side a părut ocazia potrivită”, a zis Schwartz.

Mai avem mult de așteptat până la apariție

Din păcate, nu există o dată oficială de lansare a serialului nou. Știm doar că platforma HBO Max se va lansa înaintea primăverii anului 2020 – așadar, mai devreme de atunci nu putem să sperăm.

Sursa foto: IMDb

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter