Top oferte pentru un Revelion exotic în acest an

De Nicoleta Galeteanu, pe

Zăpadă, ţurţuri şi mult frig, cam aşa s-ar descrie tabloul clasic în care petrecem Revelionul. Dar ce ai spune de un ambient mai călduros, unde iarna chiar este ca vara?
Dacă vrei să schimbi peisajul în acest an, ţi-am pregătit mai jos câteva dintre cele mai bune oferte pentru Revelion 2012 pe care agenţiile de turism le propun celor care îşi doresc să facă plajă în plină iarnă.

Revelion în Egipt

Nicicând nu este mai plăcut să vizitezi Egiptul ca în lunile de iarnă. Temperaturile nu depăşesc 25 de grade Celsius, iar apa mării se păstrează caldă pe toată durata anului, aşa că poţi explora pe îndelete misterioasele piramide străvechi.

De asemenea, popularele staţiuni Hurghada, El Gouna şi Sharm El Sheikh îţi vor oferi răsfăţ total dacă vrei să petreci aici Revelionul la soare.  

Un sejur în Egipt pentru petrecerea de final de an costă începând de la 945 de euro prin agenţia Elysse Turism, care propune însă o croazieră de 11 zile pe Nil. Transportul până în Cairo se face cu avionul, iar călătoria cu vasul presupune 7 nopţi cu pensiune completă.

Thailanda

Considerat un adevărat „rai pe pământ”, Thailanda îţi va oferi fără îndoială un Revelion unic şi memorabil.

Pentru o vacanţă în una dintre cele mai frumoase ţări din sud-estul Asiei trebuie să scoţi ceva mai mult din buzunar.

Dacă alegi oferta Europa Travel, un sejur exotic de 10 zile în perioada Revelionului te va costa pe puţin 1.000 de euro, cu bilet de avion inclus şi cazare cu mic-dejun la un hotel de patru stele.

Dubai

Exclusivistul Dubai, supranumit „Ibiza bogaţilor”, nu este atât de scump pe cât îl prezintă titulatura. Un sejur de 8 zile în exoticul emirat costă 990 de euro prin agenţia Eturia, iar preţul asigură şi biletul de avion şi taxele de aeroport. Dacă te tentează oferta, dispui de avantajul de a o plăti în două rate egale.

Pachetul de Revelion presupune transportul cu avionul, taxele de aeroport, transferurile şi mic – dejunul.

Republica Dominicană

Gusturile exclusiviste te costă mai scump dacă alegi un loc mai îndepărtat, cum este Republica Dominicană. În Punta Cana, de exemplu, preţul unui sejur de Revelion porneşte de la 1.850 de euro, prin Interra Travel, preţ care asigură transportul cu avionul, şederea la un hotel de cinci stele în regim all inclusive şi cina festivă de Revelion.

Preţurile sunt comparabile dacă vrei să petreci Revelionul în Bali şi Indonezia. Pentru destinaţii ca Mauriţius sau Maldive, preţurile depăşesc 2000 de euro de persoană, iar pentru Costa Rica, la Carpe Diem Travel, acestea ajung până la 2500 de euro.
 
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter