Top 5 lucruri pe care nu le ştiai despre sâni

De Diana Zagrean, pe

Sânii, partea preferată a bărbaţilor şi prima la care ne gândim când vine vorba de chirurgie estetică. Ne stresăm că unul este mai mare ca altul, că sunt prea mici, prea mari, prea lăsaţi, prea băgaţi în seamă sau, dimpotrivă, că trec neobservaţi de persoana iubită. Iată 5 lucruri pe care nu le ştiai despre sâni.
Cei mai mari sâni conţin 4 litri de silicon
În 2009, modelul glamour brazilian Sheyla Hershey a intrat oficial în Cartea Recordurilor având cei mai mari sâni din lume. După mai bine de nouă operaţii şi 4 litri de silicon injectat, Sheyla are o măsură la sutien de 38KKK (nu are echivalent în sistemul de măsurători de la noi).
Există un ONG care luptă pentru dreptul femeilor de a face topless
GoTopless.org este o organizaţie non profit din Statele Unite care susţine că femeile ar trebui să aibă dreptul să umble cu pieptul dezgolit în spaţiile publice, la fel ca şi bărbaţii.
Majoritatea protestelor organizate de acest ONG include marşuri topless, spre deliciul trecătorilor de sex masculin.
Sânii sunt primul lucru pe care îl observă bărbaţii
Poate că nu vă miră acest fapt, dar un studiu recent al Universităţii din Wellington arată că bărbaţiis e uită la sânii unei femei mai mult timp decât la orice altă parte a corpului. Un alt studiu arată că privitul sânilor pentru câteva minute în fiecare zi prelungeşte viaţa bărbaţilor cu până la cinci ani.
Anglia este ţara cu cei mai mari sâni din Europa
Un studiu comandat de producătorul de sutiene Triumph a arătat că femeile britanice au cei mai mari sâni din Europa. Peste jumătate dintre englezoaice au mărimea cupelor D, urmate îndeaproape de femeile din Danemarca şi Olanda. Pe ultimul loc se află italiencele, cu media cupelor la B.

În China poţi termina acultatea de Sutiene
Universitatea Politehnică din Hong Kong are o Facultate numită Studii ale Sutienului. Studenţii de aici sunt învăţaţi să creeze armături corecte pentru sutiene şi design menit să se potrivească anatomiei femeilor din întreaga lume. Lucrările de diplomă ale studenţilor de aici au fost expuse recent la Institutul de Stil şi Lenjerie Intimă din cadrul Centrului pentru resurse ITC.
Foto: Shutterstock
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter