Top 5 cele mai ciudate operaţii estetice din lume

De Diana Zagrean, pe

Operaţiile estetice, aşa cum le spune şi numele, sunt menite să ne înfrumuseţeze sau să corecteze un aspect mai puţin frumos al fizicului nostru. Unii oameni, însă, ţin neapărat să-şi modifice corpul în cele mai bizare moduri.
Urechi de elf
Chirurgul estetician Lajos Nagy, din New York a reuşit să ajungă celebru după ce a operat mai mulţi doritori astfel încât să semene cu creaturile mitologice din basme. El susţine că, pe lângă beneficiile estetice, urechile ţuguiate fac faţa mai frumoasă şi te ajută să auzi muzica mai bine. Aviz amatorilor, doctorul abia aşteaptă să aducă aceste operaţii la vecinii noştri din Ungaria natală.
Abdomen de fier, peste burtică
Operaţia este un fel de liposucţie centralizată. Medicii absorb grăsimea de pe burta pacientului, astfel că îi oferă un aspect de „pătrăţele”, chiar dacă restul ..zonelor pufoase rămân neschimbate. Costurile unei astfel de intervenţii variază între 4.000 şi 7.000 dolari, iar rezultatele se văd abia peste multe luni, când edemul şi cicatricile se vindecă.
Lifting facial pentru…câini
Da, aţi auzit bine, exsită chirurgi esteticieni veterinari. Edgardo Brito, de exemplu, din Brazilia, execută liftinguri şi peeling-uri patrupedelor nevinovate. El face şi injecţii cu Botox pentru pleoapele căzute, cu risc de infecţie şi îndreptări de urechi sau lifting de sâni pentru căţelele care au avut pui. Operaţiile costă între 100 şi 200 de dolari şi cererea este în creştere, în ciuda protestelor din partea crescătorilor şi organizaţiilor non-guvernamentale pentru protecţia animalelor.
Despicarea limbii
Unii oameni, cum ar fi Eric Sprague: Omul Şopârlă vor să semene cu animalele lor preferate, în acest caz, şopârlele. Limba este tăiată în două, iar majoritatea pacienţilor reuşesc să mişte ambele părţi independent după câteva luni de exerciţii.

Implanturi cu…coarne
Unii oameni se simt mai aproape de…Scaraoţchi decât de puterea divină, prin urmare simt nevoia să aibă şi coarnele aferente. În ziua de azi, implanturile de silicon de diverse forme în arcade, pe spate (pentru un aspect de spinare de dinozaur) sau în gât (pentru a arăta ca Frankenstein) devin chiar comune.
Foto: Shutterstock
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter