Top 3 hoteluri luxoase la poalele munților, în România

De Madalina Racorean, pe Ultimul update Luni, 16 august 2021, 10:31

Ce poate fi mai provocator decât să poposești într-un hotel de cinci stele situat într-o stațiune de munte unde aerul curat și mâncarea bună sunt motive serioase pentru a-ți petrece timpul liber.

Frumusețea și eleganța desăvârșită ale unor hoteluri -boutique din Sinaia, zona Bran sau Poiana Brașov fac din turismul românesc o adevărată atracție.

E de ajuns să mergi o singură data la Ioana-Hotels din Sinaia, un hotel- boutique de cinci stele, pentru a trăi o experiență altfel…  Este locul cochet în care te vei putea bucura de seri speciale, asta pentru că există numeroase evenimente extrem de interesante ca balul mascat, care are loc până pe data de 13 septembrie în fiecare joi, sau mese care amintesc de specifiul mai multor țări, precum și sâmbete în care peștele este vedeta meniului.
Ioana Hotels pune la dispoziția clienților săi și un centru spa modern cu pachete complete. Turiștii cazați în acest hotel au acces gratuit în SPA, iar relaxarea este garantată pentru că beneficiază de un masaj somatic sau, de ce nu,  cu ventuze.
Ioana- Hotels se află între drumul cotei şi telegondolă, cu acces spre mijloacele de transport pe cablu, dar şi spre drumul care urcă la Poiana Stânii (cota 1400). Turiştii se vor bucura de drumeții pe traseele marcate aflate spre cota 1.400, evidet deloc departe de acest resort minunat. Este bine de știut că  foarte aproape sunt şi Castelul Peleş, Pelişor, dar şi mănăstirea Sinaia. Ioana-Hotels are 53 de locuri de cazare în 18 camere duble şi şase apartamente. Acestea poartă nume de zone sau staţiuni montane de schi- Cortina D’Ampezzo, St. Moritz, Tirol, Salt Lake şi Aspen. Am aflat că cei care calcă pragul acestui resort de cinci stele sunt turiștii străini, bucuroși că se pot bucura de servicii de calitate într-o stațiune atât de frumoasă cum este Sinaia.
Despre Ioana Hotels si despre Stana Regală pe www.ecotrend.ro!
Pentru un weekend în Zona Bran, propunerea noastră este Hotelul Emir de patru stele. Se află situat în Predeluț, la câteva minute de Bran, un loc unde tronează liniștea și frumusețile muntelui. Cuvântul cheie este relaxarea! Este un hotel nu foarte mare, cu  o capacitate de 16 camere spațioase și mobilate în stil britanic. Vei găsi aici două apartamente-duplex cu câte doua dormitoare, două băi și o cameră de zi. Terasele și balcoanele camerelor oferă o panoramă superbă asupra munților Bucegi.
Dacă vrei să te cazezi printre brazi, la poale de munte, poposește în stațiunea Poiana Brașov. Rizzo Boutique Hotel &Spa de patru stele este locul în care vei găsi piscine, jacuzii, camere spațioase și nu în ultimul rând camere pentru conferințe, afaceri sau evenimente de familie. Restaurantul este poziționat  spre o frumoasă pădure de brad. Bucătăria oferă mâncare tradițională și internațională și poate satisface o varietate de gusturi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter