Top 100 Cele mai frumoase martisoare handmade

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 24 februarie 2020, 14:08

Saptamana viitoare incepe Luna Femeilor! Intre martisoare de 1 Martie, cadouri de 8 Martie si felicitari pentru toate prietenele ne asteapta o luna plina de agitatie. Nu e cazul sa te stresezi totusi. Iti dai noi idei de cadouri pentru toate femeile importante din viata ta!
Pentru 1 Martie, cele mai frumoase martisoare le gasesti pe Breslo – site-ul unde isi vand creatiile mii de artisti handmade din toata tara. Martisoarele pe care le vei gasi aici sunt mostre concentrate ale talentului lor si sigur, sigur nu vor ajunge uitate intr-un sertar.

BONUS, majoritatea sunt gandite special pentru a putea fi purtate si dupa 1Martie, ca brose sau pandantive!

Martisoare florale, primavaratice

Multe dintre ele sunt lucrate atat de detaliat incat le confunzi cu niste buchete de flori adevarate. Te fac sa simti cum incepe primavara, costa in jur de 10 lei, si le poti cumpara online aici.
Top 100 Cele mai frumoase martisoare handmade

Martisoare cosmetice, 100% naturale

Borcanase din sticla, pictate manual cu flori de primavara si umplute cu produse cosmetice bio. Sunt perfecte pentru mama, costa 30 Lei, si gasesti mai multe modele aici.
Top 100 Cele mai frumoase martisoare handmade

Martisoare personalizate

Cand vrei sa impresionezi cel mai sigur e sa cumperi cadouri personalizate. Aici gasesti mai multe modele de martisoarele cu poze personalizate.
Top 100 Cele mai frumoase martisoare handmade

Martisoare quilling

Sunt create din fasii subtiri de hartie, dupa modele complicate si spectaculoase. In tehnica quilling iti vor placea sigur si felicitarile. Cumpara-le aici, preturile incep de la 1 leu doar!
Top 100 Cele mai frumoase martisoare handmade

Te-am convins sa te bucuri de Martisor? Pe Breslo gasesti toate produsele de mai sus, plus multe alte modele de martisoare handmade pentru 1 Martie.

Spor la cumparaturi!

Află și care este legenda martisorului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter