Vedete: Vezi ce mărţişoare superbe creează Monica Dascalu!

De Unica.ro, pe

Prezentatoarea emisiunii “Weekend cu Monica Dascalu” în fiecare sâmbătă şi duminica de la ora 17:30 şi a Ştirilor ProTv de la ora 17:00 le-a făcut persoanelor dragi o surpriză minunată de Mărţişor.
Ea şi-a amintit de copilărie şi de perioada în care spune că aşteptă cu nerăbdare să vină luna martie şi să participe la ateliere de lucru manual, ateliere creative la care a învăţat să picteze, să danseze  şi să facă mărţişoare şi îşi doreşte să reînvie amintirile de atunci, dar şi îndemânarea dobândită. Aşa că în această perioadă Monica Dascalu a creat marţişoare manual şi pentru ca valoarea sentimentală să fie şi mai mare, iar obiectele cât mai deosebite, ea a apelat, ca materie prima, la colecţia sa de scoici adunate în timp, din diverse vacanţe.

“Anul acesta m-am gândit că dacă tot am o colecţie  de  scoici, pe care le-am adus  din locurile îndepărtate pe care le-am vizitat, ar fi  interesant să dau culoare câtorva  dintre ele şi sa le transform în Marţişoare. Am folosit vopsea acrilică în culori de roşu, roz,  ca să fie cât mai vesele şi o pensulă subţire şi în câteva minute am obţinut  mărţişoare simple, colorate şi foarte vesele, mărţişoare care îmi aduc aminte de soare, de mare, de nisip”, spune vedeta.

Scoicile transformate în Mărţişoare numai bune de oferit persoanelor feminine din viaţa Monicăi provin atât de la Marea Neagră, de pe litoralul românesc, cât şi de la Oceanul Indian şi Oceanul Atlantic.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter