Test – Ce spune despre tine mâncarea ta preferată de Crăciun

De Adina Radu, pe Ultimul update Joi, 17 martie 2022, 13:23
Masa de Crăciun înseamnă diverse feluri de mâncare tradiționale. Fiecare membru al familiei are un fel de mâncare preferată. Care este mâncarea ta preferată de Crăciun?

Încearcă testul nostru inedit și află ce spune despre tine mâncarea ta preferată de Crăciun. Tot ce trebuie să faci este să privești imaginea de mai jos și să alegi numărul ce reprezintă alegerea ta în materie de mâncare.

test-mancarea-preferata-de-craciun

Ai ales imaginea 1, sarmalele. Ești o persoană sociabilă, genul care se înțelege bine cu toată lumea. Ușor de mulțumit, prietenos reușești să te integrezi în orice mediu. Dintre toate persoanele din lumea asta, ești cea mai puțin narcisistă sau egoistă. Pentru tine, bunătatea este vitală pentru a te integra în societate.

Ai ales imaginea 2, toba de porc. Ești o persoană care spune lucrurilor pe nume, directă și cinstită. Ai opinii și nu îți este teamă să le spui. Deși ai păreri bine definite, ești pregătit să faci compromisuri. Unii ar spune că ești rigid, dar nu ești încăpățânat. Poate critici, dar o faci numai după ce ai analizat persoana respectivă, cu bune și cu rele.

Ai ales imaginea 3, friptura de porc. Ești o persoană conștiincioasă, vrei să ajungi departe în viață, așa că vei face și vei alege și lucrurile care nu îți plac, dar sunt necesare. Fire optimistă, rezistentă ai tendința să gândești pe termen lung, să-ți faci mereu planuri de viitor. Sacrificiile de azi, fericirea de mâine.

Ai ales imaginea 4, salata boeuf. Ești o persoană altruistă, misterioasă și gânditoare. Trăiești în lumea ta complexă, dar plină de armonie. Fire sensibilă ai tendința să ai o meserie de supraveghetor sau observator, nu de muncitor. Ai un al șaselea simț, știi când ceva nu e la locul lui și nu îți asumi niciodată riscuri.

Ai ales imaginea 5, piftia. Ești o persoană simplă, un bun cunoscător de caractere. E greu ca cineva să te păcălească. Ești atent la detaliile cărora altora le scapă, ești un bun observator. Nu ești pripit și nu iei niciodată decizii fără să le gândești bine. Unii cred despre tine că ești cinic, dar vei refuza mereu să fii superficial sau naiv.

Ai ales imaginea 6, cozonacul. Ești o persoană plină de umor, o persoană sofisticată, dar șireată. Oamenii te respectă, chiar ești o persoană originală. Îți place tot ce e nou, amuzant și la modă. Ești genul de om care oferă mereu a doua șansă și prima impresie e înșelătoare pentru tine, așa că nu contează deloc.

Sursa foto Retetepractice.ro

Citește și Testul cafelei – Alege o imagine și vezi ce spune despre tine

Citește și  Testul ceainicului – Află secretele personalității tale alegând un ceainic

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter