Termină facultatea la 12 ani. Cum să iei BAC-ul la 10 ani cu 10

De Diana Zagrean, pe

Există cazuri de copii supradotaţi şi există familii care se ocupă intensiv de educaţia lor. O americancă a reuşit să-şi trimită toţi cei zece copii la facultate până la vârsta de 12 ani şi insistă că niciun nu este superdotat, ci doar bine instruit. Iată povestea celor zece copii care au luat BAC-ul cu 10 la vârsta de 10 ani şi sunt cei mai buni în domeniile în care lucrează.
Mona Lisa şi Kip Harding, din Montgomery, Alabama au zece copii cu care se mândresc în toată lumea, pe bună dreptate.
După ce primii şase copii ai familiei au bătut toate recordurile în privinţa studiilor şi au ajuns să termine facultatea fiind adolescenţi, Mona Lisa a scris o carte despre cum poate educaţia primară acasă şi canalizarea atenţiei pe educaţia copiilor să-ţi aducă rezultate extraordinare.

Care sunt cei zece copii minune şi cu ce se ocupă

1. Hannah (25 ani) a mers la facultate la 12 ani şi la 22 ani avea deja două masterate (matematică şi inginerie mecanică). Acum este doctorand în inginerie mecanică la Universitatea Auburn şi se ocupă de design-ul navelor spaţiale.
2. Rosannah (23 ani) a intrat la facultatea de arhitectură la vârsta de 12 ani şi este cel mai tânăr arhitect de succes din Statele Unite.
Termină facultatea la 12 ani. Cum să iei BAC-ul la 10 ani cu 10
3. Serennah (22 de ani) a luat BAC-ul cu 10 la 10 ani, (echivalentul american al examenului de bacalaureat), a intrat la facultatea de medicină la vârsta de 12 ani şi acum este cel mai tânăr medic din Marina Americană.
4. Heath (17 ani) iubeşte matematica şi computerele, astfel că a intrat la facultatea de Cibernetică la vârsta de 11 ani şi acum are un masterat în ştiinţa computerelor.
5. Keith (14 ani) a terminat colegiul şi acum merge la Universitate pentru a studia matematica la nivel înalt.
Termină facultatea la 12 ani. Cum să iei BAC-ul la 10 ani cu 10
6. Seth (12 ani) i-a spus mamei sale că vrea să fie arheolog militar când avea 7 ani. Ea l-a încurajat şi acum este anul doi la Facultatea de Istorie a Universităţii Huntington.
7. Katrinnah (10 ani) a terminat liceul şi a luat echivalentul american al BAC-ului. Acum vrea să intre la facultate din toamnă.
8.9.10. Mariannah (8 ani), Lorennah (5 ani) şi Thunder (3 ani) sunt încă acasă, unde mama lor îi educă la fel ca pe fraţii lor.
Citeşte şi Top 5 copii superdotaţi cu rezultate incredibile
În ciuda rezultatelor excelente la examene şi a faptului că fac asta la vârste atât de fragede, copiii familiei Harding nu sunt nişte tocilari fără viaţă socială, care îşi ratează copilăria prin biblioteci. Părinţii lor au grijă să îi includă în societate. Ei merg la petreceri, au mulţi prieteni şi se joacă, au planuri şi vise măreţe, dar sunt nişte copii normali.

Citeşte mai departe
şi vezi interviul video cu familia care a descoperit reţeta succesului în ceea ce priveşte educaţia, examenele şi BAC-ul cu note mari la vârste fragede, pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter