Meghan Markle reintră în industria cinematografică

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 27 martie 2020, 11:47
Meghan Markle reintră în industria cinematografică. Ducesa a semnat un contract cu Disney. Anunțul a fost făcut de compania media pe Twitter.

Soția Prințului Harry va fi naratorul documentarului „Elephant”, ce urmărește o familie de elefanți într-o călătorie prin deșertul african Kalahari.

Negocierile pentru acest rol au fost purtate înainte ca Meghan și Harry să anunțe că vor renunța la rolurile de seniori ai casei regale britanice.

Documentarul „Elephant”va fi disponibil pentru vizionare începând din 3 aprilie. Încasările obținute vor fi donate unei asociații caritabile care se ocupă de protejarea vieții sălbatice.

Oamenii au reacționat imediat, criticând alegerea Disney. Unii chiar au afirmat că Meghan nu are talent și că există o mulțime de actori talentați care aveau nevoie de o astfel de ocazie pentru a se afirma.

Mai mult, internauții au spus că nu vor urmări acest documentar din cauza lui Meghan. De asemenea au existat voci care au afirmat că nu era momentul ca Markle să apară acum pe marele sau micul ecran, ținând cont de faptul că socrul ei, Prințul Charles, a fost testat pozitiv pentru Covid-19.

Meghan Markle a debutat ca actriță în anul 2002, într-un episod din „General Hospital”. Au urmat mai multe roluri minore în televiziune înainte de a deveni celebră datorită rolului Rachel Zane din seria „Suits”.

Citește și: Meghan Markle, acuzată că „trăiește într-o lume artificială”

În anul 2018 s-a căsătorit cu Prințul Harry al Marii Britanii căruia un an mai târziu i-a dăruit un copil.

În prezent, Harry, Meghan și Archie locuiesc în Canada, unde au ales să locuiească și să își câștige independența financiară.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter