Dancing on Ice – Vis în doi: Cătălin Cazacu și Codruța au părăsit competiția

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 14 martie 2022, 10:29

În cea de-a doua ediție Dancing on Ice – Vis în doi, ultimele patru echipe, Sore și Grațiano, Carmen Grebenișan și Lilian, Nicolai Tand și Daniela și Cosmin Natanticu și Maria au făcut spectacol.

A fost o seară plină de emoție la Dancing on Ice – Vis în doi. Ultimele patru echipe au intrat oficial în competiția gheții cu momente dificile și spectaculoase. Sore, Carmen Grebenișan, Nicolai Tand și Cosmin Natanticu au patinat alături de partenerii lor pentru a duce mai departe visul pentru care aceștia au intrat în competiția dansului pe gheață.

Citește și: Ce i s-a întâmplat unui român care a adăpostit un grup de 11 ucraineni

Avertismentul unui profesor rus: „Țările din Pactul de la Varșovia vor urma, dacă Putin va avea succes în Ucraina”

Japonia se alătură statelor care oferă ajutor Ucrainei

EXCLUSIV. Ce diferență de vârstă este între Lavinia Petrea și soțul ei

Dancing on Ice – Vis în doi: Cătălin Cazacu și Codruța au părăsit competiția

Clasamentul întocmit la finalul ediției, format din notele juraților și votul publicului, i-a adus în postura de a se duela pe Iulia Albu și Cătălin Cazacu și partenerii lor, Marian și Codruța. Jurații emisiunii, Mihai și Elwira Petre, Simona Pungă și Cornel Gheorghe au fost puși în dificultatea de a alege care dintre echipe își va continua parcursul în competiție pe baza a două dansuri pregătite minuțios.

Finalul serii a dezvăluit plecarea din competiție a lui Cătălin Cazacu și a Codruței, Iulia Albu și Marian primind astfel o nouă șansă. În afara dansurilor pregătite de concurenții emisiunii, pe gheața Dancing on Ice – Vis în doi și-a făcut apariția Masha, o tânără patinatoare din Ucraina, care a încântat publicul cu un dans tribut adus țării sale.

Dancing on Ice – Vis în doi continuă sâmbăta viitoare, live, de la 20.00, cu o ediție tematică: filme celebre.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter