Şocant: Ucigaşe în serie celebre

De Diana Zagrean, pe

Când spui ucigaş în serie celebru, de obicei te gândeşti la un bărbat, fie că vorbim de americanul Ted Bundy sau românul Ion Rîmaru. Ei bine, istoria este plină şi de femei ucigaşe în serie care au devenit celebre datorită cruzimii sau agresivităţii. Iată câteva cazuri de femei ucigaşe îns erie celebre.
Aileen Wuornos
Una dintre puţinele femei ucigaşe în serie care au ajuns celebre, Aileen Wuornos era o prostituată care a ucis cel puţin şapte bărbaţi între 1989 şi 1990. Charlize Theron a fost recompensată cu premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă după ce a interpretat-o pe Wuornos în filmul Monster. Femeia a dus o viaţă plină de violenţă, a abandonat un copil făcut la 15 ani şi a avut o relaţie incestuoasă cu fratele ei. Într-un final s-a îndrăgostit de o femeie şi a ajuns să întreţină gospodăria lucrând ca prostituată. A fost arestată în 1991 şi executată cu injecţia letală în 2002.
Katherine Knight
Australianca Katherine Knight şi-a atacat ambii soţi, pe ultimul l-a ucis şi l-a servit drept cină copiilor acestuia. Katherine Knight a fost prima australiancă condamnată la închisoare pe viaţă fără posibilitatea eliberării condiţionate. Ea a zdrobit proteza dentară a primului soţ, ameninţându-l cu moartea. De cel de-al doilea soţ a scăpat după ce i-a ucis căţelul care avea doar câteva săptămâni, chiar sub ochii lui. La al treilea soţ a ajuns la crimă şi l-a înjunghiat de 37 de ori, l-a jupuit şi i-a întins pielea la uscat pe verandă. Cum copiii acestuia urmau să vină în vizită, femeia a gătit bucăţi din carnea lui, dar poliţia a venit şi a arestat-o înainte ca aceştia să sosească.

Betty Neumar
Bătrâna de 76 de ani se pare că şi-a ucis patru din cei cinci soţi pe caer i-a avut de-a lungul vieţii. Totul a început când un nepot a descoperit cu groază că bunica lui dorea să încheie o asigurare de viaţă pe numele lui, cu ea ca beneficiar în caz de deces. Uciderea de către un asasin plătit a celui de-al patrulea soţ al ei a stârnit un întreg proces, iar armate de poliţişti şi criminalişti s-au apucat să investigheze moartea suspectă a primului ei copil şi a celor patru soţi morţi în condiţii dubioase. De la împuşcat, la otrăvire şi înscenarea unei sinucideri, femeia nu a ratat niciun membru al familiei ei, din dorinţa de a face rost de bani din asigurări.
 
 
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter