Şocant: Oameni care se transformă în animale

De Diana Zagrean, pe

Pasiunea unor oameni pentru aspectul animalelor şi viaţa lor în cadrul regnului este uimitoare. Iată la ce au recurs câţiva pământeni, nemulţumiţi de specia în cadrul căreia s-au născut. Citeşte totul despre acei oameni care se transformă în animale.
Eric Sprague: Omul Şopârlă
Şocant: Oameni care se transformă în animale

Unul dintre primii oameni care şi-au secţionat limba în două pentru a semăna cât mai mult cu iubitele reptile, Sprague a pierdut 700 de ore în saloane de tatuaje. În plus, el şi-a implantat coarne din teflon, şi-a pilit dinţii ca să semene cu colţii reptilelor şi şi-a făcut mai mutle operaţii de modificare a aspectului.

Tom Leppard: Omul Leopard
Şocant: Oameni care se transformă în animale

În trecut, Tom se încadra în Cartea Guiness a Recordurilor drept cel mai tatuat om din lume. După ce a fost devansat, scoţianul de 73 de ani a trăit o mare parte din viaţă izolat pe insula Skye. Acum, după pensionare, el s-a decis să revină printre muritorii de rând, bipezi.
Horace Ridler: Omul Zebră
Şocant: Oameni care se transformă în animale

Supranumit Omni, ciudatul Om Zebră s-a născut în 1892 în aristocraţia londoneză. Întors din Primul Război Mondial puţin şocat de evenimente, el a decis să renunţe la viaţa elegantă a saloanelor şi să se dedice show-urilor de divertisment şi circului. A murit în 1969, considerat de toată lumea un ciudat interesant.

Rick Genest: Băiatul Zombie
Şocant: Oameni care se transformă în animale

Deşi nu se încadrează în clasamentul oamenilor care şi-au transformat corpul pentru a semăna cu un animal, Rick merită atenţia noastră. El este supranumit „Băiatul Zombie” datorită tatuajelor care îi acoperă o mare parte din corp. Costurile pentru respectivele tatuaje, care îl fac să semene cu un mort viu, se ridică la peste 4.000 de dolari canadieni.
Dennis Avnet: Omul Pisică
Şocant: Oameni care se transformă în animale

Cunoscut şi sub numele de „Catman”, sau Omul Pisică, americanul a suferit o multitudine de operaţii..estetice pentru a semăna cât mai mult cu un tigru. Printre modificările pe care şi le-a provocat se numără: tatuaje foarte mari, implanturi pentru mustăţi de felină, implanturi sub piele pentru modificarea formei feţei şi modificarea şi pilirea dinţilor pentru a semăna cu cei ai unui tigru.

Foto: Shutterstock, Facebook
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter