O femeie a salvat zeci de oameni ai străzii, după ce i-a cazat la hotel pentru a-i proteja de frig

De Oana Savin, pe
O femeie din Chicago, Statele Unite, a salvat zeci de oamenii ai străzii în momentul în care vortexul polar a lovit America săptămâna aceasta.

Candice Payne a dat dovată de o compasiune uimitoare atunci când a decis să închirieze 30 de camere de hotel din banii săi pentru a salva viețile celor care trăiesc pe străzi și nu au avut unde să se adăpostească din cauza frigului provocat de vortexul polar, relatează New York Times.

Nu doar că și-a folosit cardul de credit pentru a plăti camerele de hotel, dar a avut grijă ca aceștia să primească pachete cu toate cele necesare, de la vitamine la produse de îngrijire a corpului.

Candice a postat pe rețelele de socializare mai multe mesaje pentru a aduna cât mai multe donații în alimente.

Poate că unii nu au știut de unde sau cum să înceapă, așa că mă bucur că am putut să fiu eu cea care a inițiat asta”, a afirmat femeia pentru CBS Chicago.

Payne și un grup de voluntari au pus bani mână de la mână pentru a strânge bani pentru a putea plăti camerele de la un hotel din Chicago, unde o cameră pe noapte costă 70 de dolari.

A trebuit să îi acomodăm pe toți. A fost copleșitor. Au fost atât de recunoscători. Nu mai aveau răbdare să facă o baie și să se întindă în pat”, a mai spus americanca.

Jermaine și Robert, doi oameni ai străzii, ce au stat în hotal, au spus că Candice este „îngerul” lor.

Astfel, grupul a reuit să acopere trei nopți la hotel, unde au fost cazate aproximativ 80 de persoane. Ei speră să lucreze împreună pentru a găsi o soluție care să se întindă pe termen lung.

Săptămâna trecută, temperaturile în Chicago au ajuns la minus 25 de grade.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter