Şocant: Oameni ciudaţi, mutilaţi din dorinţa de a fi frumoşi

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Miercuri, 09 martie 2022, 12:49

De la tatuaje pe albul ochiului, la corset înfipt în piele cu şnur de mătase sau suspendarea în aer cu cârlige de pescuit, oamenii îşi fac cele mai ciudate obiceiuri. Iată câţiva oameni ciudaţi, mutilaţi din dorinţa de a fi frumoşi.
Corset Piercing
Sună aproape nevinovat: un corset şi piercing-uri. Ei bine, această ramură a subculturii tatuatorilor şi realizatorilor de piercing-uri aleg cele mai ciudate zone pentru „arta” lor. De la clasicele corsete realizate din fâşii de mătase colorată trecute în zig zag prin inele înfipte în spatele respectivei doritoare, la acelaşi zig zag, dar în zonele intime. Se poartă mult şi cele de pe pulpe, unde dau impresia de ciorapi stilizaţi. Pentru fanii genului, bineînţeles.

Tatuaje pe ochi
Tatuajele pe cornee nu sunt ceva nou, ele fiind folosite ca tehnică medicală în secolul 19 şi nu numai. În zilele noastre, tatuajele pe albul ochiului nu mai au valenţe medicale, datorită apariţiei intervenţiilor cu laser şi a lentilelor de contact, care rezolvă problemele medicale. Dar avem încă destui nebuni pe Pământ care consideră că un tatuaj pe ochi este mult mai interesant. Aşa că acum au scop cosmetic.

Implanturi subcutanate 3D
De la coarne din silicon implantate în scalp, la tot felul de solzi din oţel chirurgical sau platoşe pe coloană (ca la dinozauri). Şi pentru că nişte coarne mici, pe care pielea le suportă câţiva ani fără răni nevindecate sunt prea puţin spectaculoase, fanii genului au descoperit că le pot mări treptat. Astfel, după vindecarea primului implant, acesta se scoate şi se înlocuieşte cu unul puţin mai mare. În câţiva ani, respectivele persoane au ajuns să poarte coarne de zeci de centimentri.
Şocant: Oameni ciudaţi, mutilaţi din dorinţa de a fi frumoşi
Suspendarea corpului de cârlige
Este exact la fel de groznic pe cum sună. Practic, aceşti oameni sunt împunşi cu nişte cârlige de pescuit puţin modificate, pentru ca mai apoi să fie suspendaţi în aer de sfori prinse de respectivele cârlige. Da, doare destul de rău şi nu, nici noi nu înţelegem de ce ţi-ai face asta, mai ales dacă eşti femeie.
Urechi de elf
Chirurgul estetician Lajos Nagy, din New York a reuşit să ajungă celebru după ce a operat mai mulţi doritori astfel încât să semene cu creaturile mitologice din basme. El susţine că, pe lângă beneficiile estetice, urechile ţuguiate fac faţa mai frumoasă şi te ajută să auzi muzica mai bine. Aviz amatorilor, doctorul abia aşteaptă să aducă aceste operaţii la vecinii noştri din Ungaria natală.
Foto: Northfoto, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter