Şocant: Oameni ciudaţi, cu dependenţe ucigătoare. Tu ai putea să trăieşti aşa?

De Diana Zagrean, pe

Unii oameni nu se pot opri din a consuma un produs preferat. Dar unde este limita în cazul dependenţei de o băutură sau un fel de mâncare? Care este punctul în care mâncarea preferată devine obsesie şi chiar…dependenţă? Iată câţiva oameni ciudaţi, cu dependenţe ucigătoare. Tu ai putea să trăieşti aşa?

Femeia dependentă de apă: bea 25 de litri pe zi!

Consumul de apă este benefic, în general şi des recomandat de doctori. Sasha Kennedy, din Essex, Marea Britanie a dus consumul de apă la un nivel periculos pentru sănătatea ei.
Femeia, în vârstă de 26 de ani şi mamă a doi copii bea zilnic circa 25 de litri!!!! de apă. Din cauza ciudatei dependenţe, femeia trebuie să care sticle cu apă peste tot unde merge şi foloseşte toaleta de peste 40 de ori pe zi.
Dependentă de apă încă de când era mică, femeia a fost pe la mai mulţi doctori şi toţi i-au spus că nu este nimic în neregulă cu ea…fizic. Cel mai lung somn pe care l-a dormit femeia a fost de 1 oră şi 15 minute, după care s-a trezit din nou însetată.

Bărbatul dependent de cârnaţi: Mănâncă 13 cârnaţi pe zi de când era copil

Deşi sună caraghios, David Harding, de 47 de ani din Marea Britanie este dependent de…cârnaţi. Bărbatul este singurul dn lume care face terapie împotriva dependenţei de delicioasele mezeluri. Încă de când avea 5 ani, bărbatul a simţit nevoia compulsivă de a consuma cel puţin un cârnat pe zi.
El cheltuie circa 1.200 de dolari pe an pe cârnaţi, are un frigider special pentru mezelurile preferate şi o soţie furioasă. Abia când aceasta a gătit altceva decât cârnaţi la cină şi s-a trezit cu un nebun lângă ea, cei doi au realizat că brăbatul are nevoie de ajutor. Bărbatul cheltuie acum alte mii de euro pe terapie împotriva ciudatei dependenţe.
Citeşte şi Inedit: Oameni cu cele mai ciudate dependenţe
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter