Brad Pitt, la Alcoolicii Anonimi: „M-a ajutat foarte mult”

De Oana Savin, pe
Brad Pitt a dezvăluit că a apelat la Alcoolicii Anonimi după ce a divorțat de Angelina Jolie. Actorul susține că ajunsese la o limită și știa că are nevoie de ajutor.

Am dus lucrurile la extrem, astfel că am renunțat la privilegiul de a bea”, a afirmat actorul pentru The New York Times.

Astfel, după ce a completat documetele de divorț, Pitt a petrecut un an și jumătate la Alcoolici Anonimi.

Întregul său grup era format doar din bărțai, iar starul de la Hollywood, în vârstă de 55 de ani, a fost emoționat de vulnerabilitatea lor.

Sunt toți acești oameni stând în cer și vorbind deschis și sincer într-o manieră pe care nu o mai întâlnisem până atunci. A fost acest spațiu sigur unde nu am fost judecat”, a explicat el.

De fapt a fost eliberator să îmi expunn părțile urâte. A contat și m-a ajutat foarte mult”, a mai spus Brad Pitt.

În anul 2017, celebrul actor a vorbit public despre problema sa cu alcoolismul.

Nu îmi pot aminti o zi de după terminarea colegiului în care să nu fi băut absolut nimic. Sincer, putem să beau vodka oricând cot la cot cu un rus. Obișnuiam și să fumez. Încercam să fug de propriile sentimete. Mă bucur că am trecut de acel impas. Am renunțat la toate obiceiurile negative în momentul în care mi-am întemeiat familia, mai puțin la băutură”, a spus atunci Brad.

Angelina Jolie a depus actele pentru divorț tocmai din cauza problemei pe care soțul ei o avea cu alcoolul. În urma unei altercații mai puternice în timp ce se aflau într-un avion, actrița a ajuns la concluzia că s-a ajuns prea departe, iar ei nu mai au niciun viitor dacă Brad nu renunță la alcool.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter