Cum renunți la dependențe cu „Formula celor 10 pași” creată de Andrea Filip

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 10 februarie 2021, 13:55

Fie că vorbim despre dependența de online, alcool, țigări, TV, jocuri video sau de noroc, Andrea Filip, master trainer și terapeut spiritual, propune o metodă originală prin care orice persoană ar putea renunța în doar câteva ore la dependențele, obișnuințele sau atașamentele de care își dorește să se elibereze.

„În fiecare zi din viața noastră blocăm libertatea și adevăratele impulsuri cu lucruri pe care, credem noi, trebuie, dintr-un motiv sau altul, să le facem, pentru că așa e mai ușor, așa ne-am obișnuit, așa se așteaptă din partea noastră, așa e mai multă liniște în jur, așa ne simțim mai împăcați, adică din infinite motive.

Avem sute de acțiuni zilnice pe care le facem din obișnuință, din dependență sau din atașament față de cineva, de ceva sau de o stare și nici nu ne mai dăm seama cum suntem noi de fapt și ce ne dorim cu adevărat noi să facem”, a explicat Andrea Filip.

Cum renunți la dependențe cu „Formula celor 10 pași” creată de Andrea Filip?

Astfel, terapeuta a creat proiectul „Regăsește-ți libertatea, formula celor 10 pași pentru eliberarea de obișnuințe, atașamente sau dependențe”. „Formula celor 10 pași” conține, printre altele:

  • conștientizarea și acceptarea situației cu toate sentimentele și consecințele care vin odată cu ea,
  • setarea intenției de eliberare,
  • curățarea elementelor care au creat-o și o mențin,
  • ștergerea unor tipare și amprente din memorie,
  • eliberarea emoțională,
  • vindecarea relațiilor,
  • integrarea rezultatelor obținute.

Andrea Filip este certificată național și internațional și specializată în ThetaHealing. Are o expertiză de peste 20 de ani în educația spirituală și antreprenorială. Alături de inițierea în „Formula celor 10 pași”, Andrea Filip propune și sesiuni practice de eliberare.

Cum? Prin lucrul efectiv sub formă de procese de sondare a subconștientului, contemplare și meditații ghidate celor care participă, între 15 și 19 februarie sau în sesiunea din mai, la cursul său online:

„Regăsește-ți libertatea, formula celor 10 pași pentru eliberarea de obișnuințe, atașamente sau dependențe” ale cărui detalii se pot găsi aici:  https://andreafilip.com/curs/regaseste-ti-libertatea-2021/.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter