Şocant: 4 fete care şi-au vândut virginitatea pe Internet. Vezi câţi bani au cerut

De Diana Zagrean, pe

Nu mai este o surpriză faptul că unele fete tinere aleg să-şi scoată virginitatea la licitaţie pe Internet. Faptul că o astfel de practică nu este nici legală dar nici ilegală în mutle state din lume nu o face mai puţin discutabilă din punct de vedere moral. Iată 4 fete care şi-au vândut virginitatea pe Internet. Vezi câţi bani au cerut şi cine este românca din listă.
Graciela Yataco
Modelul de 18 ani din Peru este fata care a început această bizară modă a licitaţiilor pentru virginitate. În 2005, tânăra avea multe cheltuieli pe cap, printre care facturile medicale ale unei mame bolnave şi creşterea unui frăţior mai mic. Ea a lansat prima astfel de ofertă pe Internet, dar s-a ales cu huiduieli şi înjurături din partea conaţionalilor şi nu numai. Deşi un canadian i-a oferit suma de 1,5 milioane de dolari, fata a renunţat în ultima clipă.
Raffella Fico
Raffella, model de lenjerie şi star într-un reality show italian (echivalentul Big Brother) nu avea o poveste tristă. Ea a anunţat că, deşi are 20 de ani, este încă virgină şi că aşteaptă o ofertă de peste 1,8 milioane de dolari de la un domn generos. De fapt, fata îşi dorea în primul rând faima internaţională şi nu a aflat nimeni niciodată dacă modelul din revistele pentru bărbaţi a acceptat sau nu vreo ofertă.
Citeşte mai departe despre alte fete care şi-au vândut virginitatea pe Internet. Vezi câţi bani au cerut pe pagina următoare!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter