Cătălin Botezatu, despre sexualitatea lui: „Nu pot să fiu ipocrit”

De Unica.ro, pe

Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță (43 de ani), Acasă la Măruță, Cătălin Botezatu (54 de ani) a vorbit despre sexualitatea lui. De-a lungul carierei sale, despre creatorul de modă s-a speculat că ar fi homosexual, lucru pe care l-a negat de nenumărate ori.

Cătălin Botezatu, despre sexualitatea lui: „Nu pot să fiu ipocrit”

Designerul a avut de asemenea numeroase relații intens mediatizate cu diferite femei celebre. Cu toate acestea, Cătălin a recunoscut lucruri mai puțin știute despre viața sa intimă. „Sunt onorat să fiu plăcut, iubit, și de bărbați și de femei. Care e problema? (…)

Gay nu s-ar putea spune niciodată despre mine că sunt. (…) Au fost femei pe care le-am iubit din toți rărunchii mei. Pe Dana Opșitaru am divorțat-o de soțul ei. (…) Am un trecut atât de frumos cu femei frumoase și celebre și niște agarici vin și spun niște tâmpenii. (…)

Sunt sigur că, cel puțin din generațiile astea tinere, nu există bărbat care să nu se fi gândit așa ipotetic, în mintea lui, o secundă, cum ar fi să o facă cu un bărbat. Poate greșesc… (…)

Da, recunosc, pot să spun? Am făcut, nu pot să fiu ipocrit. Am fost la show-uri, gangbang-uri [relații intime cu mai mulți parteneri în același timp], unde se putea întâmpla orice.

Dar, a fost acea limită, pentru mine, pe care nu am depășit-o. Dar, dacă sar puțin pârleazul, și ce? Dacă va fi ceva, Doamne ferește, să mă îndrăgostesc de un bărbat, ființa e aceeași. Da, spun!”, a mărturisit designerul.

Citește și:

Fiica Ginei Pistol, surprinsă într-o ipostază haioasă. Cum au reacționat fanii

Răzvan Simion și Daliana Răducanu au publicat primele imagini împreună

Adele iubește din nou. Cine este bărbatul de care s-a îndrăgostit cântăreața britanică

La ce operații estetice a apelat Cătălin Botezatu

„Îți faci un acid, un botox, un aia, un aia, chiar și la un bărbat, după o vârstă, [e ok]. Dar eu zic că la un bărbat ridurile de expresie sunt sexy. Uite, eu am părul cărunt, am riduri de expresie”, a mărturisit creatorul de modă, acceptând astfel schimbările venite odată cu înaintarea în vârstă.

Cu toate acestea, designerul a apelat la o intervenție estetică des întâlnită în rândul bărbaților și are în plan să mai facă acest lucru încă o dată. „Nu am făcut așa… Acum vreau să fac”, a spus.

Cătălin are implant de păr. „Am făcut o porțiune foarte, foarte mică de păr. Am vrut să văd [cum e]. Acum vreau să fac mai puternic, dar nu mă împac cu chestia asta, să mă rad în cap. Nu știu cum îmi stă. Atât am făcut”, a încheiat.

În 2019, Cătălin a fost operat în străinătate, mai exact în Turcia, după ce medicii i-au descoperit o tumoră la nivelul colonului. „Recunosc, sunt unul dintre norocoșii care s-au vindecat de cancer și mă laud cu asta”, mărturisea designerul în trecut.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter