Alexandra Stan, dezvăluiri în premieră despre sexualitatea ei: „Eu iubesc și bărbații și femeile”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 07 aprilie 2022, 14:03

Invitată în platoul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, Alexandra Stan (31 de ani) a vorbit despre un subiect extrem de intim, sexualitatea ei. Artista a admis că este bisexuală. La sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut, Alexandra dezvăluia că ea și fostul ei iubit, Bogdan Drăghici, s-au despărțit.

Alexandra Stan, dezvăluiri în premieră despre sexualitatea ei: „Eu iubesc și bărbații și femeile”

Întrebată de Denise Rifai dacă este bisexuală, Alexandra a răspuns fără rețineri: „Da, uneori! Nu sunt tot timpul! Nu aș putea să spun că în momentul de față sunt. Asta la mine vine tot din capacitatea asta mare a mea de a iubi. Eu iubesc și bărbații și femeile.

Am avut într-adevăr experiențe: eu, cu un bărbat și încă o femeie. Dar, în momentul de față, dacă mă întrebi, nu aș simți să fac chestia asta. Pentru că acum sunt așa pe un drum al meu, spiritual și profesional.

Și simt că energia asta sexuală dacă mi-o pierd, nu se mai manifestă niște lucruri, simt că este prețioasă, simt să o țin pentru mine, nu țin să fac asta cu nimeni. Adică nu țin să fac sex deloc.

Și nu am făcut dinainte să plec la Survivor, adică acum multe luni. Știu că e o declarație în premieră, dar simt că așa e bine în momentul de față. Simt că trebuie să mă focusez pe alte lucruri, pe ceea ce am eu de făcut.

Am în cap niște planuri, atât profesional, cât și spiritual, și nu vreau să-mi fur căciula singură. Dar au fost momente în viața mea când mi-a plăcut să experimentez. Atâta timp cât nu am făcut rău la nimeni și toată lumea a fost de acord cu asta…”.

Citește și:

Alexandra Stan a fost înșelată de Dorian Popa. Artistul a fost primul ei iubit

Gina Pistol, fotografie rară cu fiica ei și a lui Smiley, Josephine Ana

De ce s-au despărțit artista și fostul iubit

„Oricât de clișeu pare, Universul lucrează pentru ca noi să putem ajunge la destinație, indiferent care ar fi aceasta. Chiar dacă eu sunt introspectivă și îmi place să studiez ce se întâmplă în jur, tind să mă atașez de oameni, locuri, mirosuri, sentimente, etc. Sunt totuși om.

Așa că ultima relație pe care am avut-o cu un bărbat, chiar dacă a fost cu adevărat eliberatoare și liberă și deschisă, m-a lăsat cu inima frântă, pentru că am făcut greșeala de a proiecta, de a visa, așa că m-am atașat din cauza așteptărilor de viitor”, a transmis Alexandra Stan în mediul online, după despărțire.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter