Şocant: Top 5 produse alimentare false made in China

De Diana Zagrean, pe

Scandalul cărnii de cal din Europa este o nimica toată pe lângă produsele alimentare false din China. Consumul cărnii de cal nu este nici interzis, nici toxic pentru organism, dar ce spuneţi de varză falsă fabricată din amidon, ouă false din gelatină şi coloranţi, sau carne de vită obţinută din….carne de porc. Iată câteva produse alimentare false made in China care ne-au îngrozit.

Varză din pastă de amidon

Dacă legumele modificate genetic vă sperie şi doriţi ceva şi mai îngrozitor, iată ce au reuşit să producă fabricile din China. Foile de varză sunt produse în laboratoare, dintr-un amestec de amidon şi coloranţi artificiali alimentari, sau chiar din ceară.

Nuci umplute cu ciment

Un alt scandal a pornit în China odată cu descoperirea unor nuci din…ciment. Vânzătorii din Zhengzhou, provincia Henan serveau clienţii cu nuci întregi la kilogram. Ajunşi acasă, aceştia descopereau că au cumpărat coji de nuci umplute şi lipite cu grijă cu ciment. Pentru a nu zornăi în mod suspect atunci când un client se arăta bănuitor, ingenioşii excroci au stat şi au învelit fiecare bucată de ciment în hârtie, pentru un sunet cât mai natural.
Citeşte şi Şocant: Top 4 insule de groază, mai rele ca în Lost
 

Ouă din gelatină şi chimicale

Dacă nucile umplute cu ciment nu au părut prea ingenioase şi cei care vând astfel de produse fake pot fi prinşi relativ repede, iată o altă găselniţă made in China care dăunează grav sănătăţii şi este greu de depistat.
Ouăle false făcute în laboratoare şi fabrici obscure sunt realizate dintr-un amestec de gelatină, coloranţi şi alte chimicale. Principalele ingrediente găsite de autorităţi în ouăle false din pieţe erau acid alginic, alaun de potasiu, gelatină şi coloranţi artificiali. Coaja de ou era obţinută din carbonat de calciu (cretă).

Citeşte mai departe şi vezi cum se fabrică orezul din plastic sau carnea de vită din carne de porc, pe pagina următoare!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter