Și-a căutat sora timp de 20 de ani pentru a o găsi în casa de alături

De Oana Savin, pe
O femeie care a fost adoptată și-a căutat sora timp de 20 de ani. După ani și ani de căutări, ea a descoperit că familia sa biologică locuia la ușa de alături.

Povestea lui Hillary Harris din Winsconsin a început atunci când a fost adoptată la o vârstă fragedă. După un timp ea a aflat că familia ei naturală încă se află undeva în lume și a început să își caute părinții. Timp de șapte ani, nu a reușit să afle mai nimic, mai ales că știa doar numele surorii ei, Dawn Johnson și că locuiește în Greenwood, Winsconsin.

Hillary, în vârstă de 31 de ani a făcut numeroase eforturi pentru a-și găsi sora, însă nu a obținut niciun rezultat. Chiar a căutat pe Facebook toate femeile cu numele Dawn, însă nu a reușit să o identifice.

Citește și: S-a măritat fără să știe că este ziua propriei nunți

Timp de 20 de ani Hillary avea să caute în zadar. Dar totul s-a schimbat în momentul în care o familie s-a mutat în casa de alături.

Fetița ei, Stella, în vârstă de cinci ani, a creat imediat o legătură cu noii vecini și a început să meargă pe la ei să se joace. La început, Hillary a fost reticentă cu privire la atracția fiicei sale pentru Dawn, despre care credea că nu este foarte sociabilă.

Când a aflat că femeia care s-a mutat alături vine din același oraș ca sora sa pierdută, speranța ei a crescut, însă nu a spus nimic până nu i-a aflat și numele de familie. Nu a trecut mult și un colet pe numele lui Dawn a fost lăsat pe aleea pe care cele două o împărțeau. Hillary a ridicat coletul pe care scria „Dawn Johnson”.

Am simțit un gol în stomac și mi-am sunat imediat soțul. Trebuie să fie ea, i-am spus la telefon”, povestește Hillary.

Timp de câteva zile nu a spus nimic, însă într-un final și-a făcut curaj și a vorbit cu vecina sa. După ce au vorbit, ele au realizat că au același tată, Wayne, care a decedat în anul 2010.

Dawn a fost crescută de un tată vitreg și și-a cunoscut tatăl biologic în momentul în care a împlinit 18 ani.

Citește și: S-a recăsătorit cu al doilea soț după ce și-a revenit din comă. Motivul este incredibil!

Ea este piesa de puzzle lipsă pe care am tot căutat-o atâția ani”, a afirmat Hillary pentru Washington post.

Sunt foarte fericită că am o asemenea vecină și soră. Și mi-am cunoscut și nepoata, iar ea se joacă cu mine și eu mă simt din nou tânără”, a spus și Dawn.

Hillary îi îndeamnă pe toți cei care își caută familiile biologice să nu renunțe niciodată și să îi caute peste tot.

Sursă foto: Captură Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter