Și-a pierdut tatăl în urmă cu 5 ani, dar continuă să primească flori de la el în fiecare an de ziua ei

De Adina Radu, pe Ultimul update Miercuri, 29 noiembrie 2017, 13:48
Nici măcar un cancer pancreatic în fază terminală nu l-a împiedicat pe un tată să sărbătorească ziua de naștere a fiicei sale, chiar și după cinci ani de la moartea acestuia.

Înainte cu o lună să împlinească 17 ani, Bailey Sellers, o tânără din SUA acum în vârstă de 21 de ani, și-a pierdut tatăl, răpus de cancer. Dar înainte să moară, bărbatul a aranjat ca fiica lui să primească în ficare an de ziua ei câte un buchet de flori și un mesaj din partea lui, până la 21 de ani.

În primul an când a primit buchetul de flori, Bailey a crezut că este un cadou de la un admirator secret, dar după ce a deschis scrisoarea, avea să descopere că florile erau de la tatăl ei mort. A fost un moment foarte emoționant pentru adolescentă. „Am fost complet șocată”, povestește ea.

Ani de-a rândul, cadourile anuale primite de la tatăl ei au ajutat-o pe Bailey să treacă mai ușor peste moartea părintelui său. „În fiecare an așteptam cu nerăbdare ziua mea de naștere pentru că simțeam ca și cum tatăl meu ar fi fost aici cu mine”, spune tânăra.

Cel mai recent buchet de flori primit este cu atât mai special din două motive. A venit însoțit de un mesaj scris de mână, fiind totodată ultimul pe care tatăl ei îl pregătise să îi trimită. În scrisoare, tatăl ei i-a reamintit că va fi întotdeauna alături de ea.

 „Bailey, aceasta este ultima scrisoare pe care ți-o trimit până când ne vom întâlni din nou. Nu vreau să mai verși nicio lacrimă pentru mine, eu sunt acum într-un loc mai bun. Ești și vei fi mereu cea mai prețioasă bijuterie care mi-a fost dată. Este cea de-a 21-a aniversare a ta și vreau să îți respecți întotdeauna mama și să fii sinceră cu tine însăți. Fii fericită și trăiește-ți viața la maximum. O să fiu alături de tine la fiecare piatră de hotar. Trebuie doar să te uiți în jur și o să simți asta. Te iubesc boo boo și la mulți ani!!!”, a fost ultimul mesaj primit de la tatăl ei.

Citește și – Știa că mama ei a murit în urmă cu 23 de ani, dar într-o zi a primit un plic neașteptat la ușă

Citește și – O văduvă a primit un buchet de flori la locul de muncă, iar toți colegii au izbucnit în lacrimi când au aflat de la cine este

Foto – Twitter

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter