Seal va cânta în România! Află de unde poţi cumpăra bilete la concert

De Diana Zagrean, pe

Mai sunt doar câteva zile până când turneul mondial al lui Seal va ajunge în sfârșit în România. Pe 27 noiembrie, artistul britanic va cânta la București, într-un spectacol extraordinar.
După un periplu și zeci de concerte în Australia și America de Nord, pe 5 noiembrie, Seal va ajunge în Marea Britanie, unde are programat un spectacol în orășelul-stațiune Bournemouth. Va cânta apoi în vestul Londrei, la Hammersmith, iar după aceea va traversa Canalul Mânecii către Franța, unde va susține patru concerte. Urmează spectacole în Elveția și Germania, iar apoi Polonia și Ucraina. După ce va cânta la Chișinău, Seal va porni spre București, unde pe 27 noiembrie îi așteaptă la Sala Palatului pe toți iubitorii muzicii pop de calitate.
În actualul turneu, artistul își promovează cel mai recent album, intitulat Soul 2 și lansat în luna noiembrie a anului trecut. După cum o arată și titlul, albumul este unul încărcat de sensibilitate. Conține piese preluate din repertoriul internațional, pe care Seal le-a interpretat în manieră proprie și le-a insuflat o nouă viață. Printre hiturile pe care artistul le va cânta și la București se numără astfel Wishing on a Star, Lean on Me sau Love Don’t Live Here Anymore, melodii despre care Seal spune că i-au influențat tinerețea și ulterior viziunea asupra modului în care scrie muzică. Acestora li se vor adăuga piesele care l-au transformat într-un artist de prim rang la nivel mondial: Killer, Crazy sau Kissed from a Rose.
Turneul Soul 2 a debutat în aprilie 2012 în Australia, a continuat în iulie și august în Statele Unite ale Americii și Canada, iar acum ajunge în sfârșit și în România. De la București, artistul va porni înapoi către vest, având spectacole programate în Slovacia, Cehia și din nou în Franța și Marea Britanie, unde turneul se va încheia în luna decembrie la Manchester.
Câștigător a trei premii Grammy, Seal este cunoscut datorită hiturilor pe care le-a lansat în cei peste douăzeci de ani de carieră și în special pentru piesa Kiss from a Rose, care a figurat pe soundtrack-ul filmului Batman Forever (1995). Cariera lui Seal numără opt albume de studio, vândute în peste douăzeci de milioane de exemplare în întreaga lume.
Concertul Seal de la București este organizat de Marcel Avram și East European Events, în colaborare cu D&D East Entertainment.
Biletele se găsesc la vânzare prin Rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărturești și pe www.eventim.ro.

 
 
 
 
 
 
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter