„Scenariu pentru happy-end”, o comedie nebună cu 8 nominalizări la Oscar – pe marile ecrane româneşti

De Unica.ro, pe

„Scenariu pentru happy-end” ( titlul original: Silver Linings Playbook) este filmul supriză al începutului de an, o comedie nebună, dar înduioşătoare, despre finalurile fericite, dar şi despre armonizarea dozei de nebunie pe care o avem în noi. Rulează pe marile ecrane româneşti începând cu 1 februarie şi promite două ore de optimsm, amuzament şi bună dispoziţie.

Filmul a fost nominalizat la premiile Oscar în 8 categorii, iar Jennifer Lawrence, actriţa în rolul principal a fost distinsă cu un Glob de Aur pentru interpretarea sa.

Povestea debutează cu prezentarea succintă, dar sugestivă a vieţii lui Pat Solatano (Bradley Cooper), după ce acesta petrecuse 8 luni într-o instituţie specializată pentru o infracţiune minoră şi pierduse totul: casa, slujba şi chiar soţia. Pat se întoarce în locuinţa părinţilor, decis să îşi refacă viaţa, să-şi păstreze optimismul şi, mai ales, să recâştige dragostea soţiei sale, deşi despărţirea lor fusese una chinuitoare.

În scurt timp, Pat o întâlneşte pe Tiffany (Jennifer Lawrence), o domnişoară cu un temperament dificil şi cu propriile probleme, moment în care filmului devine complicat cu adevărat. Tiffany se oferă să-l ajute pe Pat să se împace cu fosta lui soţie, dar acesta trebuie să facă ceva foarte important pentru ea, în schimb. Pe măsură ce înţelegerea lor se derulează şi finalurile fericite se întâmplă în viaţa fiecăruia, între cei doi se înfiripă o legătură vulcanică, dar surprinzător de strânsă.

Unde îi va duce legătura lor şi mai ales, ce se întâmplă cu finalul fericit al fiecăruia dintre cei doi aflaţi urmărind filmul pe marile ecrane. Vă aşteaptă un film neaşteptat, dar intens, care vă va menţine zâmbetul pe buze de la început până la final, întrerupt poate doar de reprizele de râs cu poftă. Vizionare plăcută!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter