Rihanna, cea mai sexy artistă în 2011

De Nicoleta Galeteanu, pe

Sunt frumoase, invidiate şi adorate în toată lumea şi totuşi Rihanna este mai presus decât Beyonce, desemnată recent drept cea mai sexy artistă de pe planetă.
Aparent, ambele dive îşi dispută supremaţia pentru acelaşi loc pe podium, în topurile Billboard, în clasamentul conturilor bancare şi foarte adesea prin outfit-urile identice pe care le poartă.

Dar anul acesta, cântăreaţa de 23 de ani este mai aproape ca oricând de a-i „fura” coroana prinţesei pop Beyonce, fiind de departe cel mai bun an al artistei. Şi nu vorbim doar despre senzualitatea voluptoasă a celor două dive, chiar dacă una este puţin mai sexy decât cealaltă, cum arată publicaţia The Sun, dar cele două se întrec la milimetru în maratonul muzical, în funcţie de care este stabilit ratingul succesului, dar cel mai important, al câştigurilor.

În timp ce Beyonce se antrenează cu liceenii făcând gimnastică, Rihanna se poate lăuda cu trei hituri clasate simultan în „top ten”, în ultimele luni, dintre care piesa sadomasochistă „S&M” a stagnat numai pe primele trei locuri în topul Billboard.

Cântăreaţa de R&B rămâne în schimb una dintre cele mai bine plătite artiste, dar, se pare, nu este în cea favorabilă situaţie. Beyonce este dată în judecată de o companie de jocuri video, pentru 60 de milioane de lire sterline, după ce a cerut mai mulţi bani pentru a apărea în jocul de dans „Starpower: Beyonce”, şi, de curând, l-a concediat pe tatăl său care îi era manager.

Beyonce

Câştiguri: 58 milioane de lire sterline cu albumul „I Am… Sasha Fierce” şi din concerte
Vânzări: 23 de milioane de albume şi 100 de milioane de melodii
Premii: 16 Grammy, un premiu Brit Award.
Succes: I Am… Sasha Fierce, şase premii Grammy

Rihanna

Câştiguri: 30 milioane de lire sterline cu albumul „Last Girl On Earth” şi din concerte
Vânzări: 15 milioane de albume şi 45 milioane melodii
Premii: 4 Grammy, un Brit Award.
Succes: Melodia „Umbrella”, numărul 1 în 9 ţări

Rihanna, cea mai sexy artistă în 2011

Foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter