Back to work

De Raluca Hagiu, pe

Am ajuns la primul concert al lui Lori acum câţiva ani, absolut întâmplător.
A ridicat sala în picioare, a dansat printre spectatori, a energizat întreaga încă pere. A fost incredibilă! A făcut un show pentru care multe trupe, chiar şi din afară, ar invidia-o. Pe 25 noiembrie, la Sala Palatului, Loredana aniversează 25 de ani de carieră şi lansează un nou album printr-un concert extraordinar în cadrul căruia va cânta piese mai vechi şi mai noi, ce vor marca metamorfoza ei ca artistă.

Sunt convinsă că va fi un spectacol incendiar, ce îi va dezmorţi şi pe cei mai comozi privitori şi Lori ne va suprinde, ca de fiecare dată, cu atitudinea şi ţinutele ei îndrăzneţe. La ultimul concert pe care l-a susţinut vara aceasta la mare a făcut furori cu ghetele ei negre, cu ţinte, iar la şedinţa foto pentru coperta Unica, de la Varşovia, stilistul polonez a rămas impresionat de zecile de perechi de pantofi absolut superbi din garderoba personală. Până când o vom admira din nou pe scenă însă, o vom vedea pe diva-cameleon la cea de-a doua ediţie a emisiunii Vocea României, din 23 septembrie, şi în lungmetrajul „Minte-mă frumos“, în care joacă alături de Andi Vasluianu şi Diana Dumitrescu, la jumătatea lunii octombrie.

Se anunţă o perioadă extrem de aglomerată pentru vedeta care pare că nu oboseşte niciodată: „nu trebuie să laşi să treacă nicio zi fără să faci ceva, fără să arăţi că ai construit ceva“, spune ea.

Despre oameni care construiesc lucruri frumoase am mai scris în Unica şi o facem din nou în acest număr. Îţi prezentăm povestea a trei cineaşti care aduc România, în premieră, în cursa premiilor Emmy, Oscarurile televiziunii. Redactorul Unica, Monica Cismaru, a stat de vorbă cu cei trei români nominalizaţi pentru eforturile depuse la serialul TV american „Hatfields & McCoys“, înainte de a păşi pe covorul roşu.

Descoperă în ediţia de octombrie amănunte din culisele producţiei de succes, dar şi alte surprize care te aşteaptă toamna aceasta. Declarăm deschis sezonul proiectelor ambiţioase de toamnă-iarnă!
Foto: revista Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter