Prognoza meteo ANM. Vremea pentru joi, 25 aprilie 2019

De Oana Dinu, pe
Prognoza meteo ANM anunță vreme frumoasă și deosebit de caldă pentru această perioadă. Dispar ploile și temperatura maximă ar putea atinge 27 de grade Celsius.

Joi, 25 aprilie, temperaturile vor urca peste mediile climatologice normale pentru această perioadă, conform prognozei meteo ANM. Cerul va fi mai mult senin pe cuprinsul întregului teritoriu. Maximele vor ajunge chiar și la 27 de grade.

Prognoza meteo ANM. Vremea în țară

În Maramureș, cerul va fi variabil și se vor înregistra maxime de 23 – 26 de grade. Noaptea, valorile termice vor scădea până la 6 – 10 grade Celsius.

În Crișana, cerul va fi acoperit de nori doar temporar și maxima va avea valori mari, cuprinse între 21 și 27 de grade. Regimul termic nocturn se va încadra între 6 și 14 grade.

În Banat, vremea va fi în general senină, cu unele înnorări temporare. Se va înregistra o maximă de 22 – 26 de grade Celsius. Pe timp de noapte, temperatura va scădea până la 7 – 114 grade.

Cerul în Transilvania va fi mai mult senin și temperatura maximă se va înregistra în jurul valorilor de 19 – 27 de grade Celsius. Minima va coborî până la 0/11 grade.

În zona Olteniei, cerul va fi variabil, mai mult senin, și se va înregistra o maximă de până la 23 de grade Celsius. Valorile termice minime vor varia între 5 și 10 grade.

În Muntenia, vremea va fi în general senină, după cum arată prognoza meteo ANM. Maxima va ajunge la cel mult 22 de grade Celsius, iar minima va scădea până la 3 – 9 grade.

Deși maximele vor fi normale pentru această perioadă, 11 – 19 grade, și în zona Dobrogei se va arăta soarele pe cer. Noaptea, valorile termice vor coborî până la 5 – 10 grade.

În Moldova, cerul va fi variabil, mai mult senin, iar maxima se va încadra între 18 și 21 grade. Minima va varia între 4 și 8 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM. Vremea în București

În București, cerul va fi parțial noros și nu se vor înregistra precipitații. Media temperaturii maxime se va încadra în jurul valorii de 18 grade, iar cea a minimei va coborî până spre 7 grade.

Prognoza meteo ANM. Vremea la munte

La munte, vremea va intra într-un proces de încălzire până în data de 26 aprilie, când se vor înregistra maxime apropiate de valoarea termică de 14 grade. Ulterior, temperatura va mai scădea puțin, până la 10 – 12 grade Celsius. După 5 mai, valorile termice vor începe să crească treptat. Precipitații vor apărea doar izolat și trecător.

Sursă foto: Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter