Prognoza meteo ANM. Vremea pentru 26 aprilie 2019

De Oana Dinu, pe
Vinerea Paștelui va fi o zi senină, cu vreme deosebit de caldă pentru această perioadă. Temperatura maximă ar putea ajunge chiar la 30 de grade Celsius, se arată în prognoza meteo ANM.

Meteorologii au emis prognoza meteo ANM, iar veștile sunt cât se poate de bune. Vremea va fi frumoasă și caldă pentru sfârșitul lunii aprilie, cu temperaturi maxime ce se vor situa în jurul valorilor de 21 – 30 de grade Celsius. Se vor semnala precipitații slabe și izolate, posibil însoțite și de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări mai mari în zona montană.

Prognoza meteo ANM. Vremea în țară

În Maramureș, cerul va fi variabil și se va înregistra o maximă de 24 – 27 de grade Celsius. Pe timp de noapte, valorile termice vor coborî până la 9 – 13 grade.

În Crișana, maxima se va situa în jurul valorilor de 23 – 29 de grade, iar cerul va fi mai mult senin. Minimele vor coborî până la 11 – 16 grade Celsius.

Bănățenii vor avea partea de o vreme deosebit de caldă vineri, 26 aprilie, cu o maximă de 30 de grade Celsius. În cursul nopții, temperatura va scădea până la valori de 11 – 17 grade.

Și în centrul țării va fi vreme frumoasă și caldă, anunță prognoza meteo ANM. Maxima pentru zona Transilvaniei ar putea atinge 29 de grade Celsius, iar minima va scădea până la 4 – 13 grade.

În Oltenia, cerul va fi variabil și se va înregistra o maximă de 21 – 26 de grade. Noaptea, valorile termice vor varia între 9 și 14 grade.

Cer variabil și temperaturi de până la 25 de grade pe timp de zi vor fi și în Muntenia. Minima va coborî până la 6 – 11 grade Celsius.

În Moldova, cerul va fi mai mult senin, dar vor apărea și înnorări temporare. Se vor înregistra 21 – 24 de grade ziua, iar noaptea valorile termice vor scădea până la 6 – 10 grade.

Temperaturi maxime ceva mai scăzute se vor semnala în Dobrogea. Valorile termice diurne se vor încadra între 15 și 21 de grade. Minima va coborî până la 6 – 11 grade.

Prognoza meteo ANM. Vremea în București

Vineri, în București vremea va fi frumoasă, iar maxima ar putea ajunge la valori termice de 24 de grade Celsius. Cerul va fi variabil, mai mult senin. Pe timp de noapte, media valorilor termice se va înregistra în jurul a 8 grade.

Prognoza meteo ANM. Vremea la munte

Și la munte vremea a intrat într-un proces de încălzire. Vineri este prognozată o medie a temperaturii maxime de 14 grade Celsius. Minimele se vor situa între 2 și 4 grade.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter