Prognoza meteo ANM. Vremea pentru 24 martie 2019

De Oana Dinu, pe
Vremea de duminică se arată una frumoasă și caldă, cu valori termice peste media normală a acestei perioade. ANM anunță temperaturi de până la 20 de grade în anumite zone. 

Ziua de duminică va fi una în general senină, cu temperaturi destul de ridicate pentru ultima decadă a lunii martie. Maximele se vor situa între 8 și 20 de grade Celsius, iar cele minime între -6 și 8 grade, conform ANM.

Prognoza meteo ANM. Vremea în țară

În Banat, vremea va fi caldă, cu cer mai mult senin, iar valorile termice pe timp de zi vor ajunge 15 – 20 de grade Celsius. Noaptea, temperatura va scădea până la -1/7 grade.

În Crișana, cerul va fi mai mult însorit și maximele vor ajunge la 14 – 19 grade. Minimele vor coborî până la -1/8 grade. Ulterior, vremea se va răci din nou.

În Transilvania, vremea va fi în general frumoasă și cerul mai mult senin. Duminică, maximele se vor situa în jurul valorilor de 10 – 17 grade, iar minimele vor coborî până la  -6/5 grade.

În Maramureș, cerul va fi variabil și maxima zilei va ajunge la valori de 13 – 16 grade Celsius. Pe timp de noapte, temperatura va scădea până la 0/5 grade.

În Moldova, maximele se vor situa în jurul valorilor de 12 – 16 grade, iar cerul va avea unele înnorări temporare și vor exista condiții de precipitații sub formă de ploaie. Minimele vor coborî până la 2/5 grade Celsius.

În Dobrogea, ANM estimează că vremea va fi în general frumoasă și cer variabil. Media temperaturii maxime se va situa între 8 și 13 grade, iar cea a minimelor între 1 și 5 grade.

În Muntenia, cerul va senin pe întreg parcursul zilei, iar maximele vor fi cuprinse între 12 și 17 grade. Noaptea, valorile termice vor coborî până la -1/4 grade.

În Oltenia, media maximelor se va încadra între 14 și 19 de grade. Cerul va fi mai mult senin în această regiune pe tot parcursul zilei de duminică. Noaptea, temperatura va scădea până la -1/5 grade.

Prognoza meteo ANM. Vremea la munte

În intervalul 23 – 31 martie valorile maxime vor oscila ușor în arealul -2 – 2 grade. Minimele vor continua să scadă ușor spre valori de -8 grade.
Temporar se vor semnala precipitații, cu o probabilitate mai mare în intervalul 24 – 31 martie.

Vremea în București

Vremea în București va fi frumoasă duminică, iar cerul va fi senin pe parcursul întregii zile. Media temperaturii maxime se va situa în jurul valorii de 13 grade Celsius. Pe parcursul nopții, valorile termice vor scădea până spre 1 grad.

Sursă foto: Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter