Prognoza meteo ANM. Vremea pentru 23 martie 2019

De Oana Dinu, pe
Vremea va fi în general frumoasă și valorile termice vor fi în ușoară creștere începând de sâmbătă până săptămâna viitoare. Cum arată prognoza meteo ANM emisă pentru 23 martie.

Vremea va intra într-un proces de încălzire și va fi în general frumoasă. Maximele se vor înregistra în jurul valorilor de 11 – 21 de grade Celsius, iar cele minime vor varia între -6/9 grade, conform ANM.

Prognoza meteo ANM. Vremea în țară

În Banat, vremea va fi caldă, iar valorile termice pe timp de zi vor ajunge 15 – 19 grade Celsius. Noaptea, temperatura va scădea până la -2/6 grade.

În Crișana, cerul va fi însorit și maximele vor ajunge la 13 – 19 grade. Minimele vor coborî până la -3/7 grade. Ulterior, vremea se va răci din nou.

În Transilvania, vremea va fi în general frumoasă și cerul mai mult senin. Sâmbătă, maximele se vor situa în jurul valorilor de 10 – 17 grade, iar minimele vor coborî până la  -8/1 grad.

În Maramureș se va încălzi ușor în weekend, dar ulterior temperaturile vor coborî din nou. Cerul va fi mai mult senin și maxima zilei va ajunge la valori de 13 – 16 grade Celsius. Pe timp de noapte, temperatura va scădea până la -4/0 grade.

În Moldova, maximele se vor situa în jurul valorilor de 11 – 15 grade, iar cerul va fi în general însorit. Minimele vor coborî până la -2/2 grade Celsius.

În Dobrogea, ANM estimează că vremea va fi în general frumoasă și cer variabil. Media temperaturii maxime se va situa între 8 și 13 grade, iar cea a minimelor între -1 și 3 grade.

În Muntenia, cerul va fi în general noros, iar maximele vor fi cuprinse între 13 și 18 grade. Pe parcursul nopții, valorile termice vor coborî până la -3/1 grad.

Și în Oltenia media maximelor va crește ușor până la 15 – 21 de grade. Cerul va fi mai mult senin în această regiune pe tot parcursul zilei de sâmbătă. Noaptea, temperatura va scădea până la -2/5 grade.

Prognoza meteo ANM. Vremea la munte

În intervalul 23 – 31 martie valorile maxime vor oscila ușor în arealul -2 – 2 grade. Minimele vor continua să scadă ușor spre valori de -8 grade.
Temporar se vor semnala precipitații, cu o probabilitate mai mare în intervalul 24 – 31 martie.

Vremea în București

În București, cerul va fi mai mult noros, cu probabilitate de precipitații sub formă de burniță. Media temperaturii maxime se va situa în jurul valorii de 12 grade Celsius. Minima va coborî până spre 6 grade.

Sursă foto: Shutterstock.com

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter