Prognoza meteo ANM pentru 13 martie 2019

De Oana Dinu, pe
ANM a anunțat prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 13 martie 2019. Cum va fi vremea în toată țara, la munte și în Municipiul București.

Pe parcursul zilei de miercuri, ploi slabe cantitativ vor fi doar în partea de vest, de nord și de centru a teritoriului. Vântul va slăbi în intensitate și va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări doar pe crestele montane, conform ANM.

Prognoza meteo ANM în țară

În Maramureș, cerul va fi variabil și maxima se va încadra între 7 și 10 grade Celsius. Minima va coborî până la -3/1 grad.

În Crișana și Banat, cerul va fi mai mult senin și se vor înregistra temperaturi maxime diurne cuprinse între 6 și 11 grade Celsius. Pe timp de noapte, valorile termice vor varia între -3/4 grade.

În Transilvania, cerul va fi de asemenea variabil, cu maxime cuprinse între 5 și 11 grade. Minimele vor scădea până la -8/2 grade Celsius.

În Oltenia va fi înnorat miercuri, cu temperaturi maxime diurne de 6 – 11 grade. Noaptea, valorile termice vor coborî până spre -2/2 grade.

Prognoza meteo emisă de ANM arată cer variabil și în zona Munteniei, acolo unde regimul termic diurn va avea valori de 5 – 12 grade, iar cel nocturn de -3/1 grad.

Cer în general senin va fi și în Dobrogea. Maxima va fi cuprinsă între 5 și 10 grade, iar minima între -2/3 grade.

În Moldova, cerul va fi variabil și se va înregistra o temperatură maximă de 9 – 12 grade Celsius. Meteorologii estimează că noaptea valorile termice vor scădea până la -2/1 grade.

Prognoza meteo ANM în București

Vremea în București se va îndrepta și temperaturile diurne vor ajunge la o maximă de 10 – 11 grade Celsius. Pe timp de noapte, valorile termice vor scădea până la o medie de 4 grade.

Prognoza meteo ANM la munte

Vremea la munte se va răci ușor, iar media temperaturilor maxime se va apropia de 0 grade. Media minimelor va scădea până în jurul valorii de -9 grade.

Sursă foto: Shutterstock.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter