Profeţii pentru anul 2011 care s-au adeverit

De Nicoleta Galeteanu, pe

Premoniţiile marilor profeţi şi scenariile lor prefigurate în viitor au uimit şi amuzat lumea în egală măsură. Cutremure, războaie sau fenomene astrale fără precedent…
 … care s-au petrecut până acum sunt, în opinia unora, dovezi indubitabile ale veridicităţii profeţiilor, dar pot fi percepute, pe de altă parte, ca evenimente care s-ar fi întâmplat în mod natural şi fără să fie anticipate.

Cutremure devastatoare

„Cutremurele de la începutul anului 2010, ca cel din Haiti, reprezintă începutul necazurilor din 2011, căci acest an va fi unul plin de nenorociri”, anunţau anul trecut oameni de ştiinţă, profesori şi specialişti în domeniul cercetării de la universităţile prestigioase.

Predicţii clare despre producerea cutremurelor reprezintă o provocare dificilă, aproape imposibilă, atât pentru seismologi, cât şi pentru profeţii lumii. Şi totuşi, indiferent că au fost făcute pe baza cercetărilor, fie că au fost văzute prin ochii vizionarilor, cele mai distrugătoare cutremure din ultimii ani au lovit cu toată forţa în acest an, în Noua Zeelandă şi Japonia.

Iar acesta a fost doar începutul, aşa cum se prefigurează, pentru că oamenii de ştiinţă prevăd cutremure devastatoare şi în ţările occidentale în 2011.

Conficte la nivel mondial

După mai bine de 70 de ani de la cel de-al Doilea Război Mondial, este limpede că astăzi conflictele mocnite dintre marile puteri ale lumii iau amploare.

În opinia unor analişti, decizia fără precedent a NATO de a ataca armat Libia este văzută ca un semn care anunţă declanşarea celui de-al Treilea Război Mondial.

Poate pentru analiştii care au analizat situaţia geopolitică a lumii din ultima vreme nu ar fi fost greu de intuit un astfel de conflict, dar Nostradamus, Baba Vanga şi mulţi alţi vizionari au „văzut” acest eveniment cu mulţi ani înainte, deşi nu toate profeţiile acestora se potrivesc întocmai.

Dintre toate profeţiile care vorbesc despre acest lucru, Alois Irlmaiers, un profet de origine germană, a lăsat în lucrările sale una dintre cele mai precise descrieri care uimeşte astăzi lumea. Undeva în anii 1950, acesta anunţa al Treilea Război Mondial în 2011, care va izbucni în Orientul Mijlociu şi că „forţe navale se vor înfrunta în Mediterană”, urmând ca apogul să se întâmple în Balcani.

Fenomene solare puternice

Printre schimbările majore care marchează anul 2011, oamenii de ştiinţă au tras un semnal de alarmă şi asupra fenomenelor astronomice, care spuneau că „activitatea solară se va înrăutăţi, pentru a atinge maximul în anul 2012”. O posibilă coincidenţă a prognozelor, care converg celor mayaşe, dar fenomene solare de amploare au avut deja loc în prima parte a anului. Pe 13 februarie o furtună magnetică a avut loc pe suprafaţa Soarelui care a provocat apoi una dintre cele mai puternice explozii solare din ultimii ani.

Potrivit acestora, la finalul anului se aşteapătă o amplificare a activităţii solare, care va atinge maximul în anul 2012.

Află ce alte profeţii surprinzătoare s-au adeverit.

Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter