Fii în trend cu „Primăvara în Rose”!

De Unica.ro, pe

În ţările cu un consum moderat de vin, femeile sunt mai sănătoase şi mai frumoase decât în alte ţări.
Recunoscut ca terapie pentru corp şi suflet, această licoare bahică, consumată cu moderaţie,(unul-două pahare pe zi ) reduce stresul, îţi protejează inima şi te ajută să-ţi menţii tonusul caracteristic dimineţii.

Drink pink responsibility!

Caută restaurantele roz participante la evenimentul organizat de revista Vinul.ro şi bucură-te de primăvara aşa cum meriţi!

Scopul „Primăverii în Rose” este de a oferi o poziţionare superioară a vinului în mintea consumatorului, dar şi de a-l informa. Vinul.ro va îmbrăca în roz mai multe terase din Capitală unde se vor găsi vinuri rose la preţuri speciale atât la pahar, cât şi la sticlă, pentru a încuraja consumatorul să-şi găsească aroma preferată.

Vinul.ro invită doamnele şi domnişoarele să se îmbrace în roz şi să se bucure de „Primăvara în Rose”. Cele mai simpatice cliente, care vor purta măcar un accesoriu roz în ţinuta lor, vor avea parte de multe suprize şi premii.

De-a lungul celor nouă zile, clienţii vor avea ocazia să afle cum se produce vinul rose, cum se consumă şi cu ce fel de mâncare poate fi asociat.

„Primăvara în rose” este un proiect care încurajează educarea consumatorului de vin şi stilul de viaţă asociat acestui produs, apreciat din cele mai vechi timpuri.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter