Întâmpină primăvara cu revista Unica de martie! Iată ce surprize ți-am pregătit

De Bianca Prangate pe Ultimul update Joi, 25 februarie 2021, 18:43
În luna martie, ți-am pregătit o selecție savuroasă de subiecte de care să te bucuri în timpul unei ore de relaxare în parc, sub arborii înmuguriți.
Întâmpină primăvara cu revista Unica de martie! Iată ce surprize ți-am pregătit

Pe copertă o avem pe Andra, al cărei zâmbet familiar ne ajută să întâmpinăm primăvara cu optimism. Cu o sinceritate dezarmantă, Andra ne vorbește despre ce a însemnat pentru ea ultimul an, cu toate incertitudinile sale, dar și cu părțile bune. Ea ne-a povestit despre schimbările pe care ultimul an le-a adus în viața ei: de la redescoperirea de sine și până la diagnosticul de COVID-19.

Sunt o fire optimistă, plină de energie, iar resursele sunt peste tot în jurul meu: familia, prietenii, pasiunile mele, oamenii buni pe care îi cunosc sau despre care citesc și mă inspiră”, spune ea. „Sunt recunoscătoare că, deși a fost un an greu, eu am găsit motive să zâmbesc în fiecare zi. Mă preocupă însă faptul că, din cauza situației, sunt persoane care și-au pierdut slujbele: mă refer acum și la sectorul cultural-artistic, dar și la altele, cum ar fi horeca, turismul. Sper să reușim împreună, cu multă solidaritate, să reconstruim ceea ce pandemia ne-a luat”.

Descoperă interviurile cu oameni de poveste pe care le-am pregătit

Luna aceasta, descoperă alături de noi personalitățile pline de culoare ale mai multor vedete: Selly, Mihai Bobonete, Iulia Ionescu și Anisia Gafton. Pe cât de diferiți sunt cei patru, pe atât de interesanți!

Selly ne-a vorbit despre ce înseamnă să crești în lumina „reflectoarelor” din social media, despre schimbările în educație pe care și le dorește pentru viitoarele generații de elevi și despre show-ul său de televiziune, Selly Show – o emisiune cum nu a mai fost în România.

La rândul său, Mihai Bobonete ne-a dezvăluit cum arată viața lui pe timp de pandemie, când realitatea nu îi mai permite să umple sălile de stand-up până la refuz. El s-a adaptat și este ocupat cu tot felul de proiecte pline de umor și nu numai.

Pe Iulia Ionescu o vedem zilnic la matinalul de la Pro TV, unde ne arată cele mai intrigante noutăți în materie de aplicații și tehnologie. Dar pentru că Iulia este mai mult decât tipa care se pricepe la tehnologie, am decis să aflăm cum este ea și în afara ecranului TV.

Totodată, e musai să citești interviul cu Anisia Gafton, comedianta care face furori pe Facebook și YouTube cu sketch-urile ei hazlii. Prima oară ai văzut-o la „Românii au talent”, unde a câștigat premiul de originalitate, dar este fascinant să afli cine este omul din spatele glumelor.

Descoperă tendințele de primăvară înaintea tuturor în Unica de martie

Pentru a începe noul sezon în forță, ți-am pregătit nenumărate pagini cu cele mai interesante piese pe care să le ai în vedere în viitorul apropiat: pantaloni largi, mixul clasic de alb și negru, bralettes, crop-top-uri, nuanțe de albastru și multe altele.

Și pentru că îngrijirea nu trebuie să cadă pe locul doi doar pentru că suntem în pandemie, venim cu idei inedite pentru a-ți crea un spa chiar la tine acasă. Tot în acest număr vei găsi și ideile noastre de a combina noțiunile de beauty și wellness pentru a deveni cea mai bună versiune a ta.

Nu în ultimul rând, când vrei să iei o pauză de la tot ceea ce înseamnă frumusețe și modă, avem mai multe materiale care ar putea să îți capteze atenția – de exemplu, ce ne facem să mințim atunci când ne aflăm într-o relație, ce activități sunt benefice pentru copii în pandemie pentru a nu se plafona sau tot ceea ce trebuie să știi despre vaccinarea împotriva COVID-19, direct de la doctorul Oana Cuzino.

Revista Unica de martie se găsește la punctele de difuzare a presei începând cu 25 februarie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter