Vremea 28 februarie 2019. ANM anunță temperaturi ridicate

De Oana Dinu, pe
Vremea 28 februarie 2019 va fi una deosebit de frumoasă în majoritatea regiunilor. ANM anunță temperaturi ridicate, de până la 16 grade Celsius.

Primăvara se instalează încet în țara noastră, iar temperaturile încep să crească considerabil. Maximele ar putea ajunge până la valori termice de 15 – 16 grade în unele zone, iar soarele va fi pe cer toată ziua în partea de vest a teritoriului, conform ANM.

Vremea 28 februarie 2019 în țară

În Maramureș, cerul va fi mai mult senin, iar maxima va urca până la valori de 7 – 11 grade Celsius. Pe timp de noapte, temperatura va scădea până la 0 – 4 grade.

În Crișana a sosit primăvara cu maxime de 10 – 14 grade Celsius. Soare va sta pe cer întreaga zi, iar noaptea valorile termice vor coborî până la 0 – 6 grade.

În Banat va fi cald și vremea se arată deosebit de frumoasă. Maxima va ajunge până la 11 – 15 grade. Noaptea, temperatura va avea tot valori pozitive de 1 – 6 garde Celsius.

Cer parțial senin va fi și în Transilvania, acolo unde temperatura diurnă va crește considerabil față de zilele precedente, până la 4 – 12 grade Celsius. Minima va fi ceva mai scăzută, -3/4 grade.

Și în Oltenia, ANM anunță vreme de primăvara. 10/16 grade se vor înregistra aici pe timp de zi, iar noaptea valorile termice vor coborî până la -1/7 grade.

În Muntenia, cerul va fi variabil, iar maxima va atinge valori de 10 – 15 grade. Pe timp de noapte se va înregistra o temperatură de -1/4 grade Celsius.

În Dobrogea, media regională a temperaturii maxime va fi de 7 – 12 grade Celsius, iar minima se va înregistra în jurul valorilor de 1 – 5 grade.

Vreme de primăvară va fi și în Moldova. Maxima va varia între 9 și 15 grade, iar minima va avea, de asemenea, valori pozitive de 1 – 6 grade Celsius.

Vremea 28 februarie 2019 în București

Vremea frumoasă ajunge și în București. Cerul va fi senin, iar media temperaturii maxime se va situa în jurul valorii de 10 grade Celsius. Seara și dimineața valorile termice vor fi, de asemenea, pozitive: 5 – 6 grade. Noaptea, temperatura va coborî până la -2 grade.

Vremea 28 februarie 2019 la munte

Soarele se va arăta pe cer și în zona montană, acolo unde temperaturile vor avea în medie 2 grade Celsius. Noaptea se va răci și se vor înregistra valori termice de până la -5 grade.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter