Povestea americancei care a devenit prințesa Etiopiei, după o noapte petrecută în club

De Amelia Matei, pe
Basmele moderne au loc în cluburile de noapte din Washington DC. Cel puțin așa s-a întâmplat în cazul unei americance în vârstă de 33 de ani, care și-a cunoscut prințul pe ringul de dans.

Ariana Austin și Jeol Makonnen s-au cunoscut în urmă cu 12 ani într-un club din Washinfton DC. Jeol, acum de profesie avocat, s-a apropiat de ea și i-a spus că arată ca un model. Ceea ce femeia nu știa era faptul că în fața ei nu era un bărbat obișnuit, ci un prinț, strănepotul lui Haile Selassie I, ultimul împărat al Etiopiei.

„După cinci minute i-am spus: tu vei fi iubita mea”, își amintește prințul.

Din acea noapte, Ariana și Jeol au rămas împreună, amândoi fiind de profesie avocați. Abia după câțiva ani de relație, Makonnen i-a dezvăluit viitoarei soții originile lui regale.

Născut la Roma, părinţii lui Joel, David Adey Imru Makonnen, au fost nevoiţi să trăiască în exil după o lovitură comunistă din ţara sa natală, iar ulterior familia s-a stabilit în Elveţia. Bunicul lui, Haile Selassie, a fost cel de-al 225-lea şi ultimul rege al Etiopiei. Acesta a condus ţara est-africană timp de 40 de ani, până când a fost detronat în 1974.

Așa se face că americanca Ariana Austin a devenit prințesa Etiopiei pe 9 septembrie 2017, când s-a căsătorit cu Jeol Makonnen. Cei doi au avut parte de o nuntă impresionantă, ceremonia fiind oficializată de 13 preoți.

Citește și – Un cuplu a mers mai departe cu nunta, deși majoritatea invitaților nu a ajuns la petrecere

Citește și – Au iesit la o întâlnire în 1977, apoi el nu a mai sunat-o niciodată. Abia după 30 de ani a aflat motivul

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter