Poveste ciudată: Crezi în călătoria către alte dimensiuni?

De Diana Zagrean, pe

Poveştile cu călătorii spre alte dimensiuni au existat dintotdeauna. Oamenii tind mereu să se laude cu răpiri de către extratereştri, cu fotografierea unor monştri ţinuţi secreţi de guverne, de descoperirea lui Yeti, existenţa lui Chupacabra şi alte asemenea. Tu crezi în călătoria către alte dimensiuni?
 

Bărbatul din Taured, cel mai mare mister al lumii

O poveste de-a dreptul stranie şi inexplicabilă până în zilele noastre s-a desfăşurat în Japonia, în anul 1954.
Într-o zi absolut obişnuită, un bărbat obişnuit a intrat în Aeroportul Internaţional din Tokyo, Japonia, pentru a se întoarce acasă dintr-o călătorie de afaceri.
Echipa de securitate de la aeroport a avut un şoc. Deşi avea multe acte la el, toate, inclusiv paşaportul atestau că provine dintr-o ţară numită Taured.
Neînţelegând motivul pentr care este reţinut, bărbatul a început să vorbească cu conducerea aeroportului.
Cunoştea mai multe limbi străine, actele toate păreau reale, iar el nu era cu nimic suspect.
Unde ar fi situată ţara misterioasă
Bărbatul a spus, mirat, că Taured este situată între Franţa şi Spania, de mai bine de 1.000 de ani, dar când i-a fost pusă în faţă o hartă a constatat cu surprindere că pe locul indicat se află Andora.
El a spus că făcea afaceri în Japonia de cinci ani, iar paşaportul său şi restul actelor, susţineau povestea incredibilă.
Bărbatul avea ştampile de vamă şi vize din mai mutle ţări europene, valută străină existentă în realitatea noastră, dar şi un permis de conducere din Taured şi cecuri emise de o bancă care nu există în lumea noastră.

Finalul poveştii incredibile

Pentru că nimeni nu reuşea să confirme sau să infirme autenticitatea actelor şi a poveştii străinului din Taured, bărbatul a fost condus la hotelul aeroportului din Tokyo.
Doi oficiali de la serviciul japonez de imigrări au fost puşi să-i păzească uşa camerei, dar dimineaţa, bărbatul şi bagajele sale erau de negăsit.
Nimeni nu a reuşit vreodată să afle de unde venea bărbatul şi de ce actele sale păreau atât de autentice, dar spre fericirea lui, se pare că a reuşit să ajungă înapoi acasă în Taured.
Vezi în videoclipul de mai jos cum arăta bărbatul din Taured.

Autorităţile japoneze au demarat o anchetă de mare amploare şi ştirea a vuit în presa locală la vremea respectivă, dar cum ancheta nu ajungea nicăieri, povestea a fost abandonată drept un caz nerezolvat până astăzi.
Sursa foto. Shutterstock
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter