Paula Seling lansează un nou single. Vezi video

De Diana Zagrean, pe

Proaspăt întoarsă din Grecia, Paula Seling lucrează la noi proiecte muzicale.”One Mile of words” este cel mai nou single al artistei, o piesă de dragoste dedicată soţului său, Radu Bucura, cel care se face responsabil pentru clipul de prezentare al piesei.
„Am incetat de ceva vreme să-mi raportez și să-mi planific repertoriul în funcţie de „targhetul radiourilor” și în sfârșit mă simt bine făcând DOAR ce-mi place. E ca și cum aș fi redescoperit sonorităţile pe care le-am visat și pe care le-am adorat când abia învăţam să cânt. Culmea, îmi face o și mai mare plăcere să experimentez, să mă joc, să caut, să stau zile în șir în studio… și nu numai 🙂
Mă simt liberă să cânt. „, spune Paula Seling pe blogul personal.
De orchestraţie s-a ocupat Alexander John (Pop Ioan Alexandru) care lucrează în paralel și pentru proiectele sale personale la A.J PRODUCTION (propriul său label) iar pe versuri și linie melodică și-a lăsat amprenta însăși Paula Seling.
„One Mile of Words” reprezintă un pas important în cariera mea de compozitor.Paula a meritat ceva cu adevărat nou, un stil muzical care să-i pună în evidenţă vocea dar într-o altă formă.Facem fel de fel de experimente în studio.Ne gândim și la alte viitoare proiecte dar mai întâi vrem să vedem cum evoluează acest single” a spus Alexander John, producătorul piesei.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter