Patricia Kaas revine în România. Cât costă biletele pentru concertul din 24 iunie 2017

De Unica.ro, pe
Unul dintre cele mai așteptate concerte în România din 2017 este cel al Patriciei Kaas. „Rockerița cu rochie de mătase”, așa cum au numit-o jurnaliștii de la „Le Figaro”, revine în România la o distanță de patru ani pentru a concerta la Sala Palatului, pe 24 iunie, de la ora 20:00.

Spectacolul face parte din turneul de promovare a celui mai recent album al artistei, autointitulat „Patricia Kaas”.

Kaas va cânta atât piese de pe noul album, cât și piese consacrate precum: „Kennedy Rose” sau „Mon mec à  moi”.

Biletele pentru cocertul pe care cântăreața îl va susține la București sunt disponibile la mai multe categorii de prețuri, în funcție de poziționarea locurilor în sală:

Categoria VIP – 350 lei

Categoria I – 300 lei

Categoria II – 250 lei

Categoria III – 200 lei

Categoria IV – 150 lei

Categoria V – 120 lei
Nominalizată recent la categoria „Cel mai bun act artistic francez” de la Big Apple Music Awards 2017, ce va avea loc în luna octombrie la New York, câştigătoare a numeroase distincţii şi premii, artista promite fanilor români „un spectacol care-i seamănă”.

„Este o nouă călătorie a vieţii mele spre femeia care sunt astăzi, femeia care se simte bine în pielea ei şi care se uită cu plăcere în oglindă. După 30 de ani de carieră, nu mai există bariere. Am dat frâu tuturor sentimentelor, tuturor gândurilor”, a declarat Patricia Kaas.

Patricia Kaas a debutat în muzică în anul 1988, devenind cunoscută la nivel internațional cu hituri precum „Mon mec a moi” sau „Mademoiselle chante le bleus”. Kaas a cochetat și cu cinematografia, când a jucat în filmul „And now… Ladies & Gentlemen” (2002) și, de asemenea, și-a scris memoriile în cartea autobiografică „L’Ombre de ma Voix/ În umbra vocii mele” (2011).

Citește și – Concertul verii. Cât costă biletele la concertul lui Andrea Bocelli din 22 iunie

Citește și – Agenda de evenimente a lunii iunie

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter