Paranormal: Top 4 case bântuite de fantome

De Diana Zagrean, pe

Tot ce ţine de paranormal este, de obicei, privit cu scepticism şi neîncredere de majoritatea oamenilor. Casele bântuite de fantome nu fac excepţie, dar unele mărturii despre astfel de locuri unde se întâmplă fenomene stranii sunt greu de ignorat. Iată 4 case celebre bântuite de fantome, atât din lume, cât şi din România.
Hotelul Refugio del Salto, Columbia
Situat pe o creastă abruptă, lângă o superbă cascadă numită Tequendama de lângă Bogota, în Columbia, hotelul a fost deschis în 1924.
Deşi traducerea numelui sună înfricoşător (Refugiul saltului), hotelul a avut parte de mulţi oaspeţi de-a lungul timpului, datorită amplasamentului inedit. De fapt, numele nu vine de la sinucigaşii care s-au aruncat în apele râului Bogota, ci de la saltul pe care apa îl face sub formă de cascadă.
Închis la începutul anilor ’90 din cauza unor probleme la hidrocentrala din apropiere, care a poluat apele râului, Refugio del Salto a devenit un loc de pelerinaj al fanilor teoriilor paranormale.
Fantomele care se spune că bântuie Refugio del Salto se pare că sunt foşti clienţi care se îmbătau la barul de la etajul al doilea al hotelului. Se spune că de multe ori aceştia se luau la bătaie, ieşeau pe balcon şi sfârşeau tragic în apele râului de sub hotel.
Paranormal: Top 4 case bântuite de fantome
Cazinoul Constanţa
Construit între 1906 şi 1910, Cazinoul din Constanţa este una dintre clădirile celebre de la litoralul Mării Negre.
Deşi este şi acum părăsit şi se află într-o stare de degradare mai mult decât tristă, Cazinoul a avut parte de glorie şi belşug.
Legenda spune că această cunoscută clădire a fost ridicată de un navigator înstărit din Constanţa, în memoria fiicei sale, înecate accidental la 17 ani. Astfel, tinerii se puteau distra şi pentru fiica lui, care nu mai putea juca cărţi, dansa sau se îndrăgosti la petreceri selecte.
Mulţi localnici spun că respectiva clădire a Cazinoului este bântuită şi că sculpturile de la intrare seamănă cu nişte sicrie, semn de rău augur.
Citeşte mai multe despre casele bântuite de fantome, pe pagina următoare!
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter